|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: wojtas 23-04-2015, 09:16 |
Dezynsekcja Poznań |
Autor |
Wiadomość |
Kaucz
Mitsumaniak EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1599 Skąd: Ciałem Poznań. Sercem Kołobrzeg.
|
Wysłany: 03-02-2011, 16:34 Dezynsekcja Poznań
|
|
|
Zna ktoś jakąś solidną firmę, która się tym zajmuje na terenie PO ? Niestety mam problem z prusakami i chyba to będzie jedyne co można już zrobić :/.
Szukam kogoś kto przyjdzie, zrobi co ma zrobić i będzie po problemie ( przynajmniej na dłuuuższy czas ), a nie, że przyjdzie, popsika byle jak, żeby przyjść znów za 2 tygodnie :/ |
_________________ ...hontou ?
"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo. |
|
|
|
 |
LS
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer Wagon 1996 1.6 benz
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-08-2011, 14:54
|
|
|
Witam
Dysponuję ozonatorem wysokiej mocy (do 20 g/h) jeśli temat jeszcze aktualny (Poznań).
Z tym że nie wiem czy on z tymi robaczkami sobie poradzi ale z odgrzybianiem, pleśnią, redukcją smrodku itp na pewno.
Pozdrawiam |
_________________ Nigdy nie nudzę się w robocie od czego jest MM club |
|
|
|
 |
sonias [Usunięty]
|
Wysłany: 21-04-2015, 15:45
|
|
|