Przesunięty przez: BigTomala 05-12-2010, 21:00 |
[EAxA]Jaka srednica glosnikow w drzwiach? |
Autor |
Wiadomość |
clown [Usunięty]
|
Wysłany: 28-05-2007, 22:15 Re: 6A13TT CO? JAK, GDZIE, KIEDY???
|
|
|
DamianBlue napisał/a: | Jak w temacie, gdzie montowali taki silnik, tzn w jakim modelu??? Ktoś może taki ma??? Ile to pali??? Jakie ma osiągi???? WOgóle taki silnik dotarł do Polski??? Piszcie, bo jak się o nim dowiedziałem to normalnie białej gorączki dostałem . Sam mam 6A13 i myśłałem że to najsilniejsza jednostka, a tu prosze podwójne Turbo. Chciałbym posłuchac jak brzmi taki silnik ech... No wypowiadajcie sie |
witam jestem tu nowy i troche jeszcze nieobyty moje pytanie dotyczy audio w galancie z 97 bo mam zamiar kupic cos nowego co gra mianowicie chodzi mi o srednice glosnikow w drzwiach przednich piszcie jesli wiecie na maila bo ja w polsce a moj rekinek na deszczowej wyspie pozdrawiam |
|
|
|
 |
kochajj
Mitsumaniak

Auto: NISSAN
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 20 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 2024 Skąd: z daleka
|
Wysłany: 29-05-2007, 07:46
|
|
|
160mm |
|
|
|
 |
bokciu [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2007, 21:23
|
|
|
U mnie jest 13,5 cm.Osobiscie montowalem JBL o takiej srednicy.Tak na marginesie to oddalem je na drugi dzien bo graly gorzej od fabrycznych.Chodzi mi o bas oczywiscie bo bo fabrycznie nie posiadaja wysokotonowki.Zdecydowanie lepszym rozwiazaniem okazal sie montaz wysokich w trojkątach przy lusterkach a dół pozostal fabryczny.
zaznaczam ,ze JBL z serii GTO a takie gówno za przeproszeniem. |
|
|
|
 |
Frog [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2007, 23:05
|
|
|
A ja mam wlasnie JBL GTO z przodu 13,5 i z tylu 16 i poki co pasuje mi to. Za niedlugo dodam jeszcze tylko do tego skrzyneczke basowa ze wzmacniaczem i bedzie juz wogole gites Moze nie jestem az tak wymagajacym audiofilem.... |
|
|
|
 |
seba77
Mitsumaniak www.cb-Polska.pl

Auto: Galant 99r. 2.5 V6 A/T Tip.
|
Wysłany: 03-06-2007, 20:02
|
|
|
ja mam wszystkie 6 fabryczne łacznie z radyjkiem( jest na cd) i gra spoko ale mysle nad poprawieniem basu dołorze chyba tube Blaupunkta. |
_________________ Klub CB-Polska: Charlie Brawo 034 op Sebastian
cb-radio KPO-DX5000 +SADELTA ME-3 +ss1200
USB 26.425 AM 27.180 |
|
|
|
 |
sipex
Forumowicz sipex
Auto: mitsubishi pajero pinin 1.8
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 560 Skąd: Stargard pajero pinin 1.8
|
Wysłany: 05-12-2010, 19:15
|
|
|
ja mam 16.5 Pioneer z przodu:) wchodza bez prolemu |
_________________ Obecnie :
Mitsubishi |
|
|
|
 |
m6riano
Mitsumaniak Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Pomógł: 25 razy Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 7356 Skąd: Gdzie Syrenka w herbie jest!
|
|
|
|
 |
sipex
Forumowicz sipex
Auto: mitsubishi pajero pinin 1.8
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 560 Skąd: Stargard pajero pinin 1.8
|
Wysłany: 05-12-2010, 21:54
|
|
|
m6riano,
orjentujesz sie ile centymetrow powinien miec ten glosnik w bagazniku na srodku jako dodatkowy? |
_________________ Obecnie :
Mitsubishi |
|
|
|
 |
marcinzam
Mitsumaniak
Auto: ASX 2016 1.6 did ClearTec
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Paź 2009 Posty: 1192 Skąd: Dublin
|
|
|
|
 |
wojtas JDM
Mitsumaniak

Auto: EA3A SPORT EDITION
|
Wysłany: 11-02-2011, 15:00
|
|
|
u mnie w EA3A SE z przodu w drzwiach rozmiar 135mm
obecnie jestem po wymianie na przodzie grają GROUND ZERO GZIC 525X natomiast z tyłu BLAUPUNKT GTc 662 MS były by HERTZe ale miałem rocznice i trzeba było się wykazać... ahhh te baby
[ Dodano: 11-02-2011, 15:03 ]
sipex napisał/a: | m6riano,
orjentujesz sie ile centymetrow powinien miec ten glosnik w bagazniku na srodku jako dodatkowy? |
mi jako dodatkowy w półkę wszedł 20cm dwucewkowy basik ale sprawę miałem ułatwioną po szfab już tam wcześniej grzebał wiec tylko wymieniłem na coś lepszego o tym wymiarze |
_________________ Pewnego razu Japończyk wyjechał do Ameryki na wycieczkę. Ostatniego dnia pobytu złapał na ulicy taksówkę oraz kazał zawieźć się na lotnisko. Kiedy tak jechali, nadjechała Honda i wyprzedziła taksówkę. Wtedy Japończyk wychylił się przez okno i krzyknął : "Honda, baldzo siybka! Zlobiona w Japonii!". Chwilę potem taksówkę wyprzedziło Mitsubishi. Japończyk znowu wykrzyczał: "Mitsubishi, baldzo sibka! Zlobiona w Japonii!". Ta sama sytuacja powtórzyła się z samochodem marki Toyota: "Toyota, baldzo sibka! Zlobiona w Japonii!".
Kierowca już czerwieniał ze złośći, ale siedział cicho. I tak powtarzało się przez parę jeszcze samochodów. Wreszcie, taksówka zajechała na lotnisko, a koszt podróży wyniósł 300 $. Japończyk zaoponował: "Wah.. baldzo dlogo!". Kierowca wykrzyknął: "Taksometr, bardzo szybki! Zrobiony w Japonii!"
 |
|
|
|
 |
|