Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BigTomala
05-12-2010, 21:00
[EAxA]Jaka srednica glosnikow w drzwiach?
Autor Wiadomość
clown
[Usunięty]

Wysłany: 28-05-2007, 22:15   Re: 6A13TT CO? JAK, GDZIE, KIEDY???

DamianBlue napisał/a:
Jak w temacie, gdzie montowali taki silnik, tzn w jakim modelu??? Ktoś może taki ma??? Ile to pali??? Jakie ma osiągi???? WOgóle taki silnik dotarł do Polski??? Piszcie, bo jak się o nim dowiedziałem to normalnie białej gorączki dostałem :D :D :D . Sam mam 6A13 i myśłałem że to najsilniejsza jednostka, a tu prosze podwójne Turbo. Chciałbym posłuchac jak brzmi taki silnik ech... No wypowiadajcie sie :D

witam jestem tu nowy i troche jeszcze nieobyty moje pytanie dotyczy audio w galancie z 97 bo mam zamiar kupic cos nowego co gra mianowicie chodzi mi o srednice glosnikow w drzwiach przednich piszcie jesli wiecie na maila bo ja w polsce a moj rekinek na deszczowej wyspie pozdrawiam :twisted:

kochajj 
Mitsumaniak

Auto: NISSAN
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-05-2007, 07:46   

160mm

bokciu
[Usunięty]

Wysłany: 29-05-2007, 21:23   

U mnie jest 13,5 cm.Osobiscie montowalem JBL o takiej srednicy.Tak na marginesie to oddalem je na drugi dzien bo graly gorzej od fabrycznych.Chodzi mi o bas oczywiscie bo bo fabrycznie nie posiadaja wysokotonowki.Zdecydowanie lepszym rozwiazaniem okazal sie montaz wysokich w trojkątach przy lusterkach a dół pozostal fabryczny.
zaznaczam ,ze JBL z serii GTO a takie gówno za przeproszeniem.

Frog
[Usunięty]

Wysłany: 29-05-2007, 23:05   

A ja mam wlasnie JBL GTO z przodu 13,5 i z tylu 16 i poki co pasuje mi to. Za niedlugo dodam jeszcze tylko do tego skrzyneczke basowa ze wzmacniaczem i bedzie juz wogole gites ;) Moze nie jestem az tak wymagajacym audiofilem....

seba77 
Mitsumaniak
www.cb-Polska.pl

Auto: Galant 99r. 2.5 V6 A/T Tip.
Wysłany: 03-06-2007, 20:02   

ja mam wszystkie 6 fabryczne łacznie z radyjkiem( jest na cd) i gra spoko ale mysle nad poprawieniem basu dołorze chyba tube Blaupunkta. :mrgreen:

sipex 
Forumowicz
sipex

Auto: mitsubishi pajero pinin 1.8
Wysłany: 05-12-2010, 19:15   

ja mam 16.5 Pioneer z przodu:) wchodza bez prolemu

m6riano 
Mitsumaniak
Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Wysłany: 05-12-2010, 20:42   

16,5 lub nawet 17, tyle że takie ciężko dostać, ja zmieniłem na takie:
http://allegro.pl/boschma...1346516029.html
a na tył chyba kupie takie:
http://allegro.pl/boschma...1347845676.html
bo te z przodu wbrew obiegowej opinii wcale nie są złe..;-)

sipex 
Forumowicz
sipex

Auto: mitsubishi pajero pinin 1.8
Wysłany: 05-12-2010, 21:54   

m6riano,

orjentujesz sie ile centymetrow powinien miec ten glosnik w bagazniku na srodku jako dodatkowy?

marcinzam 
Mitsumaniak

Auto: ASX 2016 1.6 did ClearTec
Kraj/Country: Ireland
Wysłany: 07-12-2010, 09:53   

sipex, http://forum.mitsumaniaki...=dziwny+otw%F3r

wojtas JDM 
Mitsumaniak

Auto: EA3A SPORT EDITION
Wysłany: 11-02-2011, 15:00   

u mnie w EA3A SE z przodu w drzwiach rozmiar 135mm
obecnie jestem po wymianie na przodzie grają GROUND ZERO GZIC 525X natomiast z tyłu BLAUPUNKT GTc 662 MS były by HERTZe ale miałem rocznice i trzeba było się wykazać... ahhh te baby :lol:

[ Dodano: 11-02-2011, 15:03 ]
sipex napisał/a:
m6riano,

orjentujesz sie ile centymetrow powinien miec ten glosnik w bagazniku na srodku jako dodatkowy?

mi jako dodatkowy w półkę wszedł 20cm dwucewkowy basik ale sprawę miałem ułatwioną po szfab już tam wcześniej grzebał wiec tylko wymieniłem na coś lepszego o tym wymiarze
Pewnego razu Japończyk wyjechał do Ameryki na wycieczkę. Ostatniego dnia pobytu złapał na ulicy taksówkę oraz kazał zawieźć się na lotnisko. Kiedy tak jechali, nadjechała Honda i wyprzedziła taksówkę. Wtedy Japończyk wychylił się przez okno i krzyknął : "Honda, baldzo siybka! Zlobiona w Japonii!". Chwilę potem taksówkę wyprzedziło Mitsubishi. Japończyk znowu wykrzyczał: "Mitsubishi, baldzo sibka! Zlobiona w Japonii!". Ta sama sytuacja powtórzyła się z samochodem marki Toyota: "Toyota, baldzo sibka! Zlobiona w Japonii!".
Kierowca już czerwieniał ze złośći, ale siedział cicho. I tak powtarzało się przez parę jeszcze samochodów. Wreszcie, taksówka zajechała na lotnisko, a koszt podróży wyniósł 300 $. Japończyk zaoponował: "Wah.. baldzo dlogo!". Kierowca wykrzyknął: "Taksometr, bardzo szybki! Zrobiony w Japonii!"

Odpowiedz do tematu