|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Szumiąca rolka - napinacz paska wieloklinowego |
Autor |
Wiadomość |
rademenez
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 (90KM) GLX + LPG
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 23 Sie 2009 Posty: 60 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 14-02-2011, 22:27 [Cari 1.6] Szumiąca rolka - napinacz paska wieloklinowego
|
|
|
Witam!
Wydaje mi się ze do wymiany będę mięć rolkę - napinacz paska wieloklinowego. Mechanik już mi na to zwracał uwagę z pół roku temu jak robiłem rozrząd, ale wtedy praca jej była normalna. Teraz niestety dość głośno zaczęła szumieć (chyba ze jestem przewrażliwiony). Na allegro znalazłem coś takiego:
http://allegro.pl/napinac...1425132226.html
Pisałem do sprzedawcy, potwierdza po VIN, że to będzie ta rolka, zresztą liczba rowków i wizualnie pasuje. Tylko że 175 złociszy to trochę sporo jak za taki element. Czy ktoś ma pomysł gdzie to kupić można taniej? Dzwoniłem po paru sklepach w okolicy, ale dokładnie tej części nie mają, mogą dobrać coś z uniwersalnych rolek, po podaniu im dokładnych wymiarów.
Z góry dzięki za odpowiedź |
_________________ Ognista czerwień, o tak!
02357/KMM
 |
|
|
|
 |
lapass
Mitsumaniak
Auto: Space Star 1,3 '01
Pomógł: 20 razy Dołączył: 04 Cze 2009 Posty: 265 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: 15-02-2011, 10:04
|
|
|
Masz auto bez klimatyzacji? Jest zaznaczone, że to do aut bez klimy...
W KATALOGU są 2 numery: MD308882 i MD312403, ale bez żadnego komentarza.
Poszukaj w INTERCARSIE po aucie, ale są raczej tylko do aut z klimą (ten pierwszy numer oryginału).
Z obrazków wynika, że są wersje (rolki) płaskie i z rowkami, spróbuj podejrzeć jaką masz. |
|
|
|
 |
rademenez
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 (90KM) GLX + LPG
Pomógł: 5 razy Dołączył: 23 Sie 2009 Posty: 60 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 15-02-2011, 23:01
|
|
|
lapass napisał/a: | Masz auto bez klimatyzacji? Jest zaznaczone, że to do aut bez klimy...
W KATALOGU są 2 numery: MD308882 i MD312403, ale bez żadnego komentarza.
Poszukaj w INTERCARSIE po aucie, ale są raczej tylko do aut z klimą (ten pierwszy numer oryginału).
Z obrazków wynika, że są wersje (rolki) płaskie i z rowkami, spróbuj podejrzeć jaką masz. |
Tak mam auto bez klimy. Rolka ma mieć rowki, dokladnie taka jak na aukcji z linka. Te rolki bez rowków, gładkie są właśnie dostępne wszędzie. Potrzebna jest mi taka: MD312403
W Intercarsie nie mają, albo nie chcą mieć :/. Więc póki co nadal pozostaje mi handlarz z alledrogo :/ |
_________________ Ognista czerwień, o tak!
02357/KMM
 |
|
|
|
 |
lapass
Mitsumaniak
Auto: Space Star 1,3 '01
Pomógł: 20 razy Dołączył: 04 Cze 2009 Posty: 265 Skąd: Jelenia Góra
|