|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
radio L200 |
Autor |
Wiadomość |
yedrek
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi L200
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-02-2011, 23:06 radio L200
|
|
|
Witam
Mam pytanie dotyczace radia w L200. Posiadam zwykle fabryczne radio i wyswietlacz w gornej czesci deski rozdzielczej. Chcialbym wywalic wyswietlacz i dac zamiast niego radio 2DIN czy jest to mozliwe i czy mozna w jakis sposob zrobic zeby informacje ktore byly na wyswietlaczu wyswietlalo wlasnie to nowe radio powiedzmy tam sony czy tam jakiejs innej firmy. czy trzeba przeprogramowywac radio nie wiem moze jakas przejsciowka czy jest to w ogole nie wykonalne lub jeszcze inna opcja czy da rade przeniesc ten wyswietlacz zamiast fabrycznego radia bo kupic orginalna navi l200 to troche duzy koszt Smile rocznik auta to 2009r
Dziekuje za jakiekolwiek info i jesli nie napisane po polsku to przepraszam Smile
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
namotore
Mitsumaniak ach

Auto: T-fünf
|
Wysłany: 24-02-2011, 10:47
|
|
|
2 din w l200 wszystko jest mozliwe, ograniczeniem jest tylko wyobraznia |
|
|
|
 |
yedrek
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi L200
|
Wysłany: 24-02-2011, 22:49
|
|
|
To ze jest mozliwe to wiem ale mi chodzi o wyswietlacz w tym wlasnie 2dinowym radiu dajmy na to sony czy mozna zrobic cos aby wyswietlal spalanie temp itp to co wyswietla standartowy wyswietlacz zamontowany w aucie |
|
|
|
 |
|
|