|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Propozycja nowego DZIAŁU: "CIEKAWE OGŁOSZENIA, AUKCJE&a |
Czy interesował by Cię dział o takiej tematyce? |
Tak! |
|
80% |
[ 12 ] |
Nie jestem pewien, żadko coś kupuję w ten sposób |
|
6% |
[ 1 ] |
Nie! |
|
13% |
[ 2 ] |
|
Głosowań: 15 |
Wszystkich Głosów: 15 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
lombard
Forumowicz JESTEM HARDCOREM !!!
Auto: ECLIPSE 1G 2,0 92r(BEZ TURBO)
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 31 Sie 2009 Posty: 266 Skąd: Koszalin
|
Wysłany: 22-02-2011, 23:09 Propozycja nowego DZIAŁU: "CIEKAWE OGŁOSZENIA, AUKCJE&a
|
|
|
Myślę że warto by było stworzyć nowy dział "CIEKAWE GŁOSZENIA" - zamieszczali byśmy w nim ogłoszenia z częściami i autami (TYLKO ECLIPSE I POKREWNE MARKI) - godnymi uwagi, lub też tych o których wiemy coś, co może przydać się przyszłym kupującym . Nie wiem tylko jak to jest z możliwościami technicznymi - odnośnie stworzenia nowego działu ?No i czy zainteresowanie ze strony forumowiczów będzie ?
No i może zacznę .
Kolektor CYCLONE
http://cgi.ebay.com/ebaym...s#ht_500wt_1182 |
Ostatnio zmieniony przez zenek_bb 24-02-2011, 12:57, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
 |
zenek_bb
Mitsumaniak Moderator

Auto: Eclipse 1G 7bolt '93 Stag300+
Pomógł: 33 razy Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 975 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 24-02-2011, 12:51
|
|
|
Ja mogę jedynie na próbę przekleić ten temat, z propozycją pisz do admina Hubeeert albo Bartek, z linkiem do tego tematu. Jeżeli chodzi o mnie, masz moją aprobatę, ale tylko i wyłącznie dzięki temu cyclone... Swoją drogą ten "biały kruk" nie jest warty zakładania, ja bym go na ścianie powiesił i w ramkę oprawił
[ Dodano: 24-02-2011, 13:02 ]
ja od siebie dodam przepustnicę z krokowym, IPSem i TPSem za 80zł myślę że jako zapasowe zaplecze części się przydać może komuś
http://allegro.pl/mitsubi...1449823296.html
[ Dodano: 01-03-2011, 12:37 ]
się szybko sprzedała ;p |
_________________ Jeżeli założysz temat, za post który Ci pomógł daj autorowi "Pomógł", pod postem jest guzik!
<-Kliknij, pooglądaj : )
Znasz Hymn MitsuManiaków! Nie słyszałeś go jeszcze? Klikaj
Kocham mojego czerwonego misia.... "to auto jest najpiękniejsze na świecie, a teraz przechodzi w twoje ręce, zaopiekuj się nim tak jak kiedyś ja..."
Nie zawiedziesz się na mnie tato...
Moderator nie nabija postów –moderator ma wiele do przekazania!
Pokaż serce!!! Kliknij dzisiaj Pajacyka i Polskie Serce i wpisz swoje kliknięcie w tym temacie!!! Razem pomagajmy!!! |
|
|
|
 |
lombard
Forumowicz JESTEM HARDCOREM !!!
Auto: ECLIPSE 1G 2,0 92r(BEZ TURBO)
Pomógł: 8 razy Dołączył: 31 Sie 2009 Posty: 266 Skąd: Koszalin
|
|
|