|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pomóżcie dziecku mojego kolegi - 1% podatku może wiele... |
Autor |
Wiadomość |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-02-2011, 13:36 Pomóżcie dziecku mojego kolegi - 1% podatku może wiele...
|
|
|
Wczoraj przeczytałam na NK, że mojemu dawnemi koledze (synowi nieżyjącego najlepszego przyjaciela mojego taty) 16 grudnia urodził się synek. I że jest chory na Klątwę Ondyny. Oto, co napisali:
Leo Hueckel-Śliwiński, urodził się 16 grudnia 2010 roku z rzadką uwarunkowaną genetycznie chorobą, zwaną potocznie Klątwą Ondyny (CCHS). Choroba między innymi charakteryzuje się ustawaniem czynności oddechowych podczas snu. Leo, gdy tylko zasypia, musi był podłączany przez rurkę tracheotomiczną do respiratora, co wymaga bezustannego nadzoru oraz opieki zarówno w dzień jak i w nocy.
Zaledwie kilka ośrodków medycznych na świecie zajmuje się tą chorobą, zatem dostęp do leczenia wiąże się z ogromnymi kosztami. Stała rehabilitacja i pielęgnacja wymagają również znacznych nakładów finansowych.
Zwracamy się zatem z uprzejmą prośbą o wsparcie Leo, poprzez przekazanie 1% podatku
lub dokonania wpłaty w formie darowizny na poniższe konto fundacji.
Fundacja Pomocy Osobom Niepełnosprawnym
"Słoneczko"
Dane do przekazania 1% podatku:
Numer KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: "Leo Hueckel-Śliwiński 36/H"
Numer konta na darowizny:
89 8944 0003 0000 2088 2000 0010
Z dopiskiem:
„Darowizna na rzecz Leo Hueckel-Śliwińskiego 36/H”
Prosimy również o przekazanie tej informacji do jak największej liczby osób.
Pomóżcie, jeśli możecie... |
_________________ Oto jak sobie zaśpiewałam do kawałka Leszka Falińskiego z Dżemu:
https://youtu.be/Jl4lvnKijX8
A tu Hymn Mitsumaniaków: http://www.akbi.pl/image/mitsu_hymn.mp3
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo |
|
|
|
 |
siwek
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6 GL + LPi, Mazda 6 2.0
|
Wysłany: 24-02-2011, 21:58
|
|
|
ode mnie i Patrycji poszło parę złotych tzn. od znajomych, którym wypełnialiśmy PITa, bo nasz 1 % przekazaliśmy na Piotrusia |
_________________ "Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale te osiem godzin czekania na wyjście to już totalny absurd."
 |
|
|
|
 |
michalp
Mitsumaniak Moderator CZx

Auto: Colt CZ5 1.3, Focus II TDCi
|
Wysłany: 28-04-2011, 22:57
|