Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[MSS ALL] Trochę gratów oddam w dobre ręce ;-) WAW
Autor Wiadomość
pablo eldiablo 
Forumowicz

Auto: L200, Outlander
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 14-03-2011, 09:45   [MSS ALL] Trochę gratów oddam w dobre ręce ;-) WAW

Cześć,

jeśli ktoś byłby zainteresowany, mam do oddania trochę gratów do MSS:

1. poliftowy fotel kierowcy bez oparcia - kompletna konstrukcja z siedziskiem z regulacją wysokości, niewygniecionymi gąbkami i tapicerką beż żadnych dziur i przetarć, jeden drut w siedzisku pęknięty. Tapicerka szara, do czyszczenia.

2. amortyzatory przód + tył z MSS 1.3 '99, sprawne w ok. 60% (wydruk z szarpaków)

3. sprężyny tył MSS 1.3 '99

4. kolumna kierownicza MSS 1.3 '99 - posiada lekki luz na kwadracie

5. lewa boczna poduszka powietrzna z oparcia fotela kierowcy po lifcie

Powyższe oddam gratis, jeśli komuś się przyda. Byłbym jednak szczęśliwy, jakby ktoś pomógł mi przełożyć radia w dwóch MSS...

Odbiór w Piasecznie albo w Warszawie ;-)

wldacamitsubish 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi
Wysłany: 14-03-2011, 13:54   

pablo eldiablo, Cześć eldiablo, mam walnięty prawy amorek z tyłu w space starze i jestem chętny aby przyjąć dobry od Ciebie:) Nie znam się na przekładce radia, mimo to bym Ci pomógł tylko że ja mieszkam na Kujawach. Jak Ci to nie przeszkadza to przyjedź coś zdziałamy:) Podaj mi proszę numer tel. to się jakoś zgadamy
pozdrawiam
michał

pablo eldiablo 
Forumowicz

Wysłany: 14-03-2011, 14:31   

wladcamitsubish , z całą pewnością nie będę jechał na Kujawy zmieniać radio :-) ale dzięki za zaproszenie :-)

Co do amorka - jednego i tak nie zmieniaj, tylko komplet na oś, dwa tylne w Twoim przypadku. Chętnie Ci oddam oba tylne, ale pod warunkiem odbioru - od kilku miesięcy ciężko mi je przenieść z garażu do śmietnika, a co dopiero na pocztę ;-)

cns80 
Mitsumaniak
Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Wysłany: 15-03-2011, 08:52   

Jeśli to przekładka w poliftowym to wymiana radia jest prosta. Zajrzyj w tematy o podświetleniu tablicy. Tam jest opisane jak konsolę zdemontować, a później to już z górki :)

pablo eldiablo 
Forumowicz

Wysłany: 15-03-2011, 10:24   

Spoko, wczoraj wieczorem temat radioodtwarzaczy ogarnąłem - oba już są na właściwych miejscach ;-)

Niestety okazało się, że Sony, które przekładałem do MSS po lifcie ma za gruby panel i nie mieści się za klapką konsoli... a liczyłem, że nie będę musiał zdejmować panela parkując samochód poza garażem :(

jarro71 
Forumowicz

Auto: Space Star 1.9 2002
Wysłany: 19-03-2011, 23:17   

Witam,
mam do oddania zbiornik paliwa do MSS DID, bez pompy paliwa. Odbior najlepiej wlasny w Warszawie i okolicach ( ewentualnie trasa W-wa Biaystok)
pozdrawiam

Odpowiedz do tematu