|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
nawigacja nie fabryczna do lancera |
Autor |
Wiadomość |
dzus1
Forumowicz
Auto: Lancer Sportback 1.8 INTENSE
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-01-2011, 13:57 nawigacja nie fabryczna do lancera
|
|
|
witam kupiłem nowe auto w salonie wstawili mi jakieś takie z firmy navi-media nawigacja z radiem od samego początku mam z tym problem to nie działa navi wyskakują jakieś błędy to radio gubi stacje zaprogramowane rmf to za chwile na tej częstotliwości gra radio zet totalna kicha czy ktoś miał takie radio i podobne problemy bo w serwisie nie radzą sobie z tym czekam na wypowiedzi pozdrawiam
[ Dodano: 10-02-2011, 17:16 ]
oddałem sprzęt do navi media zobaczymy czy sobie poradzą z tym problemem |
|
|
|
 |
jurekschroda
Forumowicz
Auto: Lancer, Colt, Carisma
Pomógł: 12 razy Dołączył: 30 Lip 2008 Posty: 683 Skąd: Wielkopolska
|
Wysłany: 15-03-2011, 11:50
|
|
|
Coś nie tak z navi-media ????
Nieeeeemożliwe....... Ktoś już kilka razy ostrzegał o tej firmie na forum - chińszczyzna w najgorszym wydaniu. |
|
|
|
 |
dzus1
Forumowicz
Auto: Lancer Sportback 1.8 INTENSE
|
Wysłany: 15-03-2011, 15:11
|
|
|
to prawda ten sprzęt to totalna porażka to powinno być zabronione trzy miesiące mordęgi ale firma Grafix okazała zrozumienie tematu i zabrała ten syf |
|
|
|
 |
|
|