|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Avance 2.5V6, 2000r, czarny, sedan, Pilawa |
Autor |
Wiadomość |
scarface25
Nowy Forumowicz
Auto: Honda Prelude V gen
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-03-2011, 23:29 [EAx 97-04] Avance 2.5V6, 2000r, czarny, sedan, Pilawa
|
|
|
Tak jak pisałem w moim wcześniejszym temacie mam zamiar zakupić wymarzonego Galanta;] Ostatnio pojawiło się ogłoszenie takiego egzemplarza, duży + dla niego za GAZ ( chcem zejść troszkę z kosztów paliwa bo moja Honda Prelude V 2.2 pali około 14 na mieście;/)
Także proszę o jakie kolwiek opinie o tym Galancie
Mitsubishi Galant 2.5 + gaz
Treść ogłoszenia
Cytat: | Cena (brutto):
16 900 PLN / 4 200 EUR do negocjacji
Finanse:
Komórka wie, gdzie stoją z radarem
Sprawdź ofertę OtoKredytu!
Typ:
Sedan / Limuzyna
Wersja:
VI
Rok produkcji:
2000
Przegląd:
12/2011
Ubezpieczenie:
12/2011
Przebieg w km:
202 000 km
Skrzynia biegów:
manualna
Moc:
163 KM (120 kW)
Pojemność skokowa:
2500 cm³
Rodzaj paliwa:
benzyna+LPG
Kolor:
czarny-metallic
Liczba drzwi:
4/5
Status pojazdu sprowadzonego:
sprowadzony / zarejestrowany
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Kraj aktualnej rejestracji:
Polska
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, instalacja gazowa, welurowa tapicerka, tempomat, światła przeciwmgłowe, kierownica wielofunkcyjna, przyciemniane szyby
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
WITAM MAM DO SPRZEDANIA SUPER UNIKATOWE AUTO JAKIM JEST
Mitsubishi galant limuzyna 2.5 V6 163KM MANUAL w najładniejszej wersj "AVANCE " PO LIFCIE + NOWY SEKWENCYJNY GAZ W MIEJSCU KOLA ZAPASOWEGO !
---------- ŚLICZNY PRZEPIEKNY KOLOREK CZARNA PERŁA ---------------
MODEL 2000 ROK PR. 1999 KONIEC ROKU PRZEBIEG 202000km W 100% ORGINALNY
AUTO SPROWADZONE Z NIEMIEC W CALOSCI! BEZWYPADKOWE Z ORGINALNYMI SZYBAMI...
4 MIESIACE W KRAJU , ZAREJSTROWANE I OPLACONE !!! JEDEN WLASCICIEL W POLCE NIE PALACY !!!!! BEZ SLADOW KORZJ !
NOWA INSTALACJA GAZOWA SEKWENCYJNA W KOLE ! NA GWARANCJ !!!!!
DO AUTA POSIADAM PELNA DOKUMETACJE AUTA ! KARAT POJAZDU , WSZYSTKIE PAIERY NA GAZ , DOKUMENTACJE NIEMIECKA PELNA , KSIAZKA SERWISOWA PROWADZONA DO KONCA W NIEMCZECH KOMPLET KLUCZY ITP..........
AUTO ABSOLUTNIE POSIADA ORGINALNY I UDOKUMETOWANY PRZEBIEG JEDYNE 202000KM
STAN MECHANICZNY JAK I WIZUALNY IDEALNY !!!!!!
SWIEZO PO WYMIANIE KOMPLETNEGO ROZRZADU WRAZ Z POMPA WODY,ROLKI ITP ORGINALNE CZESCI JAPONSKIE !! koszt takiego rozrzadu ponad 1000zl !!!!
NOWY AKUMULATOR,TYLNIE AMORKI,PRZEGUBY,OLEJE,FILTRY ITP.........- NA WSZYSTKO POSIADAM RACHUNKI PARAGONY ITP............
GALANCIK W 100% SPRAWNY WSZYSTKO CHODZI WSZYSTKO DZIALA
- WSPOMAGANIE KEIRONICY + REGULACJA
- SKORZANA KIEROWNICA
- CENTRALNY ZAMEK + PILOT
- 4 AIR BAG
- ABS
- CLIMATRONIC W 100% SPRAWNY !!!!!
- LAKIER PERLA
- 4 X EL.SZYBY
- EL.PODGRZEWANE LUSTERKA
- EL.SWIATLA
- EL.ANTENA
- GRUBY WELUR CZYSTY I PACHNACY !!!!!
- ZEGARY DIODOWE
- TEMPOMAT
- HALOGENY
- WERSJA AVANCE
- PRZYCIEMNIONE WSZYSTKIE SZYBY TYLNIE ORGINALNIE DYMIONE PRZEDNIE FOLIA
- PO LIFCIE
- ALUFELGI 17
- TRZECIE SWIATLO STOP
- MASKA Z GARBEM
- SPORTOWY TŁUMNIK NIEMIECKIEJ FIRMY SUPER CICHY BASOWY ODGLOSIK
- BIALE KIERUNKI
- 5 X ZAGLOWKI
- DZIELONA TYLNIA KANAPA
- 2 X PODLOKIETNIK
- BEZWYPADKOWY
- PELNA DOKUMENTACJ
- KOMPLET KLUCZY
- ORGINALNE SZYBY
- KSIAZKA SERWISOWA
- ITP.........
JEDYNY W SWOIM RODZAJU !!! BEZ WIEJSKICH TUNINGOW
SILNIK W STANIE IDEALNYM PRACUJE DOSLOWNIE JAK ZEGAREK SZFAJCARSKI ! PRACYJE ROWNO NIE DYMI ANI NIE BIERZE OLEJU NIE KLEKOCZE A W ZAWIESZENIE NIC NIE STUKNIE ANI NIE PUKNIE !!! AUTO NIE WYMAGA WKLADU FINASOWEGO !!!!!!!
BARDZO DYNAMICZNY A ZARAZEM EKONOMICZNY 11-12L/100KM LPG
W SRODKU SUPER ZADBANY CZYSTY NAPRAWDE ZADBANY !!! WIZUALNIE MIMO SWOJEGO WIEKU NIE JEST PORYSOWANY ANI NIE POOBIAJNY !!!!
WIECEJ INFORMACJ UDZIELE TELEFONICZNIE SPRZEDAJE MOJE KOCHANE CACUSZKO PONIEWARZ POWIEKSZA MI SIE RODZINA I NIESTETY POTRZEUJE DUZO WIEKSZE AUTO NAJLEPIEJ W KOMIBI. W TYM BRAKUJE MI MIEJSCA NA WOZEK .
CENA DO UZGODNIENIA KONTAKT WYLACZNIE TELEFONICZNY
OFERTA PRYWANTNA !!!!!!!!!!!! |
Zdjęcia

Troszkę dziwi fakt, że jest to ogłoszenie prywatne i że autko jest 4 miesiące w kraju. Poprostu boje się, że coś wylazło nie odpowiedniego i sprzedaje:/
Pozdrawiam i proszę o opinie |
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 26-03-2011, 11:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 25-03-2011, 23:34
|
|
|
To nie Avance, to SportEdition ze zderzakiem od Avance, komora silnika odświeżona, zbiorniczek wyrównawczy pusty |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
scarface25
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 25-03-2011, 23:40
|
|
|
Masz rację, dopiero teraz to zauważyłem że tapicerka jak i cała konsola nie jest od AVANCE:/ ale ogólnie prezentuje się dobrze. Doprawdy nie wiem czemu ludzie tak czyszczą komory silnika.... to tylko sprawia podejrzanej sprawy.... |
|
|
|
 |
wookash83
Mitsumaniak
Auto: MOC :)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Cze 2009 Posty: 826 Skąd: Kołobrzeg
|
Wysłany: 25-03-2011, 23:45
|
|
|
do tego zdjęte wszelkie oznaczenia z tylnej klapy z przodu tez wydłubane diamenty więc może ktoś to celowo robił chciał bez oznaczeń a może coś więcej było robione..kierownica poprzecierena, widać że autko juz troche pojezdzilo z zewnątrz tego nie widać.. |
_________________ http://forum.mitsumaniaki...5ed3c5d40658efa
 |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

|
Wysłany: 26-03-2011, 08:30
|
|
|
Można poprosić na kanale regionalnym o oględziny, może znajdzie się user, który rozdysponuje chwila swojego wolnego czasu i rzuci okiem na auto, bo po co na darmo wozić tyłek. |
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
 |
|
|
|
 |
scarface25
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 26-03-2011, 08:49
|
|
|
tak też chyba zrobie z tym zapytaniem ... może ktoś bedzie na tyle łaskawy, Bo jak by nie było z mojego Olsztyna to ponad 260 km:/ Odnośnie tego że nie ma oznaczeń to wydaje mi się zamierzone działanie ... bo nawet szyby ma wszytskie czarne... widać że ktoś miał pomysł;D ale znaczek z przodu bym zostawił:] najbardziej interesuje mnie jednak stan techniczny auta... bo wnętrze to i tak bede zmieniał na skóry czarne.... oczywiście jak uda mi się zakupić jakiś |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

|
Wysłany: 26-03-2011, 08:52
|
|
|
Brak oznaczen akurat nie zawsze musi o czymś świadczyć, sensie wypadkowości, może ktoś miał kaprys, że w slick'u będzie bardziej kozacki |
 |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 26-03-2011, 09:28
|
|
|
robertdg napisał/a: | Brak oznaczen akurat nie zawsze musi o czymś świadczyć, sensie wypadkowości, może ktoś miał kaprys, że w slick'u będzie bardziej kozacki |
Tym bardziej, że diamenty z przodu także zamaskowane
Może się wstydził |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
Cornholio
Forumowicz
Auto: Mitsu Carisma 1.6 100ps 98r.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 121 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 26-03-2011, 10:34
|
|
|
No tak, ludzie raczej nie zakładają Gazu za ponad 2k żeby po miesiącu sprzedawać auto. Podejrzana sprawa |
|
|
|
 |
motke
Mitsumaniak
Auto: EA5W
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Gru 2008 Posty: 430 Skąd: Radom
|
Wysłany: 26-03-2011, 12:58
|
|
|
Cornholio napisał/a: | No tak, ludzie raczej nie zakładają Gazu za ponad 2k żeby po miesiącu sprzedawać auto. Podejrzana sprawa |
dlaczego? jeżeli ktoś ma znajomości i ten gaz warty 2tyś kupi za połowę ceny to już ma sens. Rośnie wtedy cena i zainteresowanie.
Przykładowo ja kupiłem gaz u hurtownika za 1200zł + 200zł montaż u znajomego gazownika. Założoną mam sekwencję za która kosztuje normalnie 3400zł. scarface25 napisał/a: | MODEL 2000 ROK PR. 1999 KONIEC ROKU |
czyli 1999 i w dowodzie taki będzie. Dla przykładu mój jest z grudnia 99 i tak jest wbite w dowód.
scarface25 napisał/a: | Troszkę dziwi fakt, że jest to ogłoszenie prywatne i że autko jest 4 miesiące w kraju. Poprostu boje się, że coś wylazło nie odpowiedniego i sprzedaje:/ |
nie ma czego się bać. Może sprzedający faktycznie ma taką sytuację że akurat musi go sprzedać.
Trzeba jechać na oględziny i przyjrzeć się tym rachunkom i stanie auta |
|
|
|
 |
sebo199
Mitsumaniak
Auto: BMW 525 td
Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Wrz 2009 Posty: 424 Skąd: Kolonia Myśliborzyce
|
Wysłany: 26-03-2011, 15:48
|
|
|
Czy nie wydaje wam się że prawa strona była uszkodzona? Powiększcie fotkę którą zamieszczam. Rurki od klimy normalnie leżą na nadkolu przy kielichu. Blacha pod rurkami, za rurkami i koło zawiasu maski sprawia wrażenie zniekształconej. Lewy kielich ma jakiś spaw(?) dziwny.
 |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 26-03-2011, 16:43
|
|
|
sebo199, też mi się te rurki rzuciły w oczy ale zapomniałem o tym napisać.
To co zauważyłeś przy lewym kielichu to normalne, przy prawym ciężko powiedzieć.
Komora silnika wygląda na maksymalnie odświeżoną |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
sebo199
Mitsumaniak
Auto: BMW 525 td
Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Wrz 2009 Posty: 424 Skąd: Kolonia Myśliborzyce
|
Wysłany: 26-03-2011, 18:40
|
|
|
Faktycznie to lewe nadkole może tak wyglądać przy tym ujęciu. Ale prawe trzeba dobrze "zbadać" przy oględzinach. |
|
|
|
 |
motke
Mitsumaniak
Auto: EA5W
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Gru 2008 Posty: 430 Skąd: Radom
|
Wysłany: 27-03-2011, 16:13
|
|
|
akumulator chyba nie od tego samochodu. coś mi się wydaje że bieguny powinny być odwrotnie. |
|
|
|
 |
|
|