|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Walnieta elektryka |
Autor |
Wiadomość |
ansic [Usunięty]
|
Wysłany: 06-11-2006, 22:48 Walnieta elektryka
|
|
|
witam
Ostatnio caren zaczela miewac dziwne humory, na poczatku przednia lewa szyba przy odsuwaniu zatrzymywala sie co chwile, tak ze trzeba bylo nacisnac przycisk jeszcze raz. Czasem tak samo przy podnoszeniu, a czasem miala tak ze podniosla sie z 15cm do gory i zjezdzala na sam dol (przy podniesnionym przelaczniku)
Przedwczoraj zrobilo mi sie tak, ze chcialem otworzyc drzwi, przekrecam kluczyk centralny sie otwiera i po sekundzie zamyka. Troche zdziwiony jeszcze raz otwieram i znow to samo. Nastepnym razem w ciagu tej sekundy otworzylem drzwi, i wtedy czentralny wszystko zamykal i otwieral na przemian, dopuki nie zamnkalem drzwi.
Nastepnie lewe tylnie swiatlo nie dziala, zmienilem zarowke ale nie pomoglo, po wlaczeniu swiatel swieci tylko prawe, a lewy stop czy kierunek dziala ok. Nie mam pojecia co to moze byc jak nie spalona zarowka albo bezpieczniki, bo chyba nie ma osobno po bezp. na lewe i na prawe, tylko jakos bardziej ogolnie to jest ujete
Podswietlenie pod zegarami nie dziala, bezpiecznika to szukac pod plastikiem pod kierownica?
I ktos kiedys napisal ze mozna wlaczyc i wylaczyc swiatlo w bagazniku poprzez nacisniecie zamka... otoz nieprawda przynajmniej u mnie, no chyba ze to tylko tak w nowych. |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 06-11-2006, 23:18
|
|
|
ansic napisał/a: | bo chyba nie ma osobno po bezp. na lewe i na prawe |
chyba jest |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
ansic [Usunięty]
|
Wysłany: 07-11-2006, 00:01
|
|
|
to chyba dobrze
moze mi ktos szybko powiedziec ktory on jest i gdzie go szukac?
czy mnie ktos do jakiegos manuala odesle?
[ Dodano: 20-11-2006, 20:48 ]
Zadalem kilka pytan a szczegolnie bardzo chce wiedziec gdzie jest bezpiecznik od tylniej lewej zarowki od swiatel pozycyjnych... no chyba ze mam to rozumiec ze nie wiecie, ale Wy mitsumaniaki to jak to w koncu |
|
|
|
 |
|
|