|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 18-04-2011, 22:39 |
You Can Drive |
Autor |
Wiadomość |
Xiah
Forumowicz
Auto: Carisma 97r 1.6 GL
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-04-2011, 20:47 You Can Drive
|
|
|
natknąłem sie dziś na stronke www.youcandrive.pl jest to grupa od Ergo Hestia oferująca bardzo tanie (odziwo) ubezpieczenia dla młodych kierowców. słyszeliście może o nich, macie jakieś opinie.....szukając w google natknąłem sie na sporo różnych opini na różnych forach....ale chyba najbardziej wiarygodne bedą tutaj:) |
|
|
|
 |
volve
Mitsumaniak

Auto: Colt CZC 1.5T
|
Wysłany: 18-04-2011, 19:58
|
|
|
Hmmm...z ciekawości sobie obliczyłem. Gołe ubezpieczenie OC faktycznie wychodzi tanio. Ale dorzucając NNW już cena zbliża się do firm konkurencji (choć i tak jest taniej).
Natomiast jeśli chciałbyś brać z AC to ja oobiście ogólnie odradzam Ergo Hestie. Mi wystarczą moje przygody z odzyskiwaniem kasy z OC sprawcy. Normą było ponad 20 minutowe(z zegarkiem w ręku) oczekiwanie na połączenie z działem likwidacji szkód. Niby płaci się tylko za pierwszy impuls połączenia, ale to tylko w przypadku telefonów stacjonarnych. Ja niestety takowego nie posiadam, więc mnóstwo kasy poszło na te połączenia. |
_________________ Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Elegance
 |
|
|
|
 |
Kaucz
Mitsumaniak EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1599 Skąd: Ciałem Poznań. Sercem Kołobrzeg.
|
Wysłany: 18-04-2011, 20:08
|
|
|
Mam obecnie taniej, niż tam mi wyszło. |
_________________ ...hontou ?
"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo. |
|
|
|
 |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
|
|
|
|