|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Olej pachnie benzyna |
Autor |
Wiadomość |
marcinmadozu
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi carisma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-04-2011, 23:49 Olej pachnie benzyna
|
|
|
Witam.Mam Carisme 1.6 16V 1997r, juz wczesniej opisywalem objawy z obrotami znalazlem posst o nauce mojego miska obrotow i troszke pomoglo choc nie raz jeszcze musze gasic i zapalac, zeby wszystko wrocilo do normy, ale nie o to pytam.Jeden z forumowiczow zadal mi pytanie czy olej przypadkiem nie smiedzi benzyna, ale na ODP sie nie doczekalem wiec chcialbym prosic o pomoc Co sie dzieje jezeli olej pachnie benzyna bo tak wlasnie jest POZDRo |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 18-04-2011, 06:25
|
|
|
A ile ci autko pali? Jeśli spala za dużo to część paliwa może dostawać się do oleju. Może się tak dziać z powodu popsutego wtrysku lub padniętej sondy lambda. |
|
|
|
 |
marcinmadozu
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi carisma
|
Wysłany: 18-04-2011, 22:24
|
|
|
No wlasnie ciagnie jak smok.Jak sprawdzic dzialanie wtryskow, tylko komp czy sa moze inne mozliwosci. |
|
|
|
 |
|
|