Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Cari 1.8 GDI] swiecaca kontrolka otwierania drzwi
Autor Wiadomość
dario800 
Nowy Forumowicz
Mitsumaniak

Auto: CARISMA 1.8GDI
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-04-2011, 20:24   [Cari 1.8 GDI] swiecaca kontrolka otwierania drzwi

a ja mam problem taki ze w czasie jazdy zapaliła mi sie kontrolka nie gasnie,odkrecilem wszystkie czujniki w drzwiach i dalej to samo moze3 to swiatlo pod sufitem bo tez sie pali cały czas musze wyciagac bezpiecznik zby zgaslo

plecho1 
Mitsumaniak

Auto: Laguna 3
Wysłany: 22-04-2011, 22:07   

Jeśli nie da się wyłączyć lampy przełącznikiem przy lampce to pewnie, jak zauważyłeś, jest coś nie tak z przełącznikiem, przełącznik ciągle załącza masą do karoserii.

SHARK1979 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Colt CZT
Wysłany: 23-04-2011, 12:17   

dario800 napisał/a:
musze wyciagac bezpiecznik zby zgaslo

Jak sobie nie poradzisz wyciągnij żarówkę i nie będzie Cię drażnić :wink:

Najładniejsza Cari zlotu 2011 :)
Najładniejsza Cari zlotu 2012 :D
Najładniejsza Cari zlotu 2013 :mrgreen:
Najładniejszy Colt zlotu 2014 :D :D

dario800 
Nowy Forumowicz
Mitsumaniak

Auto: CARISMA 1.8GDI
Wysłany: 23-04-2011, 20:32   

DZISIAJ ZROBIŁEM DRUGIE PODEJSCIE NO I SIE UDAŁO ODKRECIŁEM LAMPKE W KABINIE I KABELEK ZWARCIE ROBIŁ TERAZ JEST OK DZIAŁA JAK NALEZY. :biggrin: najlepiej jak wczoraj pojechałem do elektryka zeby zobaczył co jest grane i miedzyczasie centralny mi sie zawiesił co otworzyłem to zaraz sam sie zamykal ,no i elektryk zaglada i mowi zeby przyjechac po swietac bo pewnie kabelek sie przerwal,i znów sam naprawiłem wiecie co było po prostu blokada centralnego nie była w pozycji pionowej tylko lekko przechylona dlatego zamykal automatycznie a koles poł samochodu chcial rozbierac prawie jak w USTERCE HE HE

Odpowiedz do tematu