[Cari 1.8 GDI] swiecaca kontrolka otwierania drzwi |
Autor |
Wiadomość |
dario800
Nowy Forumowicz Mitsumaniak

Auto: CARISMA 1.8GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-04-2011, 20:24 [Cari 1.8 GDI] swiecaca kontrolka otwierania drzwi
|
|
|
a ja mam problem taki ze w czasie jazdy zapaliła mi sie kontrolka nie gasnie,odkrecilem wszystkie czujniki w drzwiach i dalej to samo moze3 to swiatlo pod sufitem bo tez sie pali cały czas musze wyciagac bezpiecznik zby zgaslo |
_________________ Budzę się rano, cały pokój we krwi! Co jest? Mysle. Zaglądam pod łóżko, a tam ranne pantofle!
 |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 22-04-2011, 22:07
|
|
|
Jeśli nie da się wyłączyć lampy przełącznikiem przy lampce to pewnie, jak zauważyłeś, jest coś nie tak z przełącznikiem, przełącznik ciągle załącza masą do karoserii. |
|
|
|
 |
SHARK1979
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Colt CZT
Pomógł: 39 razy Dołączył: 08 Wrz 2008 Posty: 3029 Skąd: Łęczyca
|
Wysłany: 23-04-2011, 12:17
|
|
|
dario800 napisał/a: | musze wyciagac bezpiecznik zby zgaslo |
Jak sobie nie poradzisz wyciągnij żarówkę i nie będzie Cię drażnić |
_________________ Pomogłem?-nie krępuj się wciśnij pomógł
Najładniejsza Cari zlotu 2011
Najładniejsza Cari zlotu 2012
Najładniejsza Cari zlotu 2013
Najładniejszy Colt zlotu 2014 |
|
|
|
 |
dario800
Nowy Forumowicz Mitsumaniak

Auto: CARISMA 1.8GDI
|
Wysłany: 23-04-2011, 20:32
|
|
|
DZISIAJ ZROBIŁEM DRUGIE PODEJSCIE NO I SIE UDAŁO ODKRECIŁEM LAMPKE W KABINIE I KABELEK ZWARCIE ROBIŁ TERAZ JEST OK DZIAŁA JAK NALEZY. najlepiej jak wczoraj pojechałem do elektryka zeby zobaczył co jest grane i miedzyczasie centralny mi sie zawiesił co otworzyłem to zaraz sam sie zamykal ,no i elektryk zaglada i mowi zeby przyjechac po swietac bo pewnie kabelek sie przerwal,i znów sam naprawiłem wiecie co było po prostu blokada centralnego nie była w pozycji pionowej tylko lekko przechylona dlatego zamykal automatycznie a koles poł samochodu chcial rozbierac prawie jak w USTERCE HE HE |
_________________ Budzę się rano, cały pokój we krwi! Co jest? Mysle. Zaglądam pod łóżko, a tam ranne pantofle!
 |
|
|
|
 |
|