Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Rothenburg 16.04.2011
Autor Wiadomość
KowaliK 
Mitsumaniak
01339/KMM

Auto: JDM's
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-04-2011, 20:09   

Ja przechodziłem obok tej trójki, przy okazji stała grupka osób, więc pewnie też tam byłeś. Byłem w bluzce w paski z aparatem na szyi i filtrem w ręku. :wink:

E36 szczerze powiedziawszy zbiła mnie z nóg... nie interesuje się jakoś mocno BMW, ale nie miałem pojęcia że E36 w dodatku sedan wychodziło w wersji Baur. :D

buniago 
Forumowicz

Auto: Carisma
Wysłany: 23-04-2011, 23:35   

hah wyszedlem na fotce jabym mial dodatkowy brzuch na plecach :P jesli chodzi o Baur'a to rzeczywiscie duzo tego nie ma, szczegolnie ze sama produkcja byla ograniczona do 310szt. :) a znajomy jeszcze tam dobrze pogrzebal, powymienial i wyglada teraz tak :) swietne zdjecie wogole, masz takich wiecej moze z tamtego miejsca? :)

KowaliK 
Mitsumaniak
01339/KMM

Wysłany: 24-04-2011, 11:00   

Z Rothenburga mam prawie 400 zdjęć... ale nie będę wszystkich obrabiać i uploadować na serwery. :P Jak chcesz jakieś konkretne auto to napisz, zobaczę czy mam i wrzucę foty. :mrgreen: Albo jak będzie wolna chwila to zrobię jakąś mała galerię. :wink:

buniago 
Forumowicz

Auto: Carisma
Wysłany: 25-04-2011, 22:56   

Jeśli miałbyś fotki mojej Carismy, tej e36 z białą felgą albo Baura :) na tych by mi zależało :)

KowaliK 
Mitsumaniak
01339/KMM

Wysłany: 03-05-2011, 18:33   

Kilkadziesiąt zdjęć z Rothenburga ode mnie -> Cult-style.de 04.2011.

Odpowiedz do tematu