|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA1A 1.3] chyba przeguby, gdzie co kupie |
Autor |
Wiadomość |
Duval
Nowy Forumowicz <3 Japan
Auto: Mitsubishi Colt IV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-04-2011, 16:53 [CA1A 1.3] chyba przeguby, gdzie co kupie
|
|
|
witam!
mam taki problem, podczas jazdy na luzie wyczuwam bicie albo stukanie w okolicy dolu silnika, poduszki sprawdzilem i sa b. dobre, tlumik trzyma sie mocno, jak wjechalem na kanal i poszarpalem przeguby uwaga WEWNETRZNE to przy lozysku skrzyni maja lekki luz i podejrzewam, ze to wlasnie one maja bicie, moje pytanie brzmi gdzie , na jakiej stronie i w jakich cenach kupie nastepujace czesci do colta 1.3 12v 92-96
przegub wewnetrzny
lozysko przegubu to od skrzyni
uszczelka miski olejowej
olej do skrzyni biegow
prosilbym o konkretne posty, dziekuje i pozdrawiam Duval! |
_________________ Kto ma Japońca ten jeździ do końca |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 29-07-2011, 02:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
ozzy89
Forumowicz

Auto: Honda Accord CH6
Pomógł: 3 razy Dołączył: 30 Maj 2010 Posty: 192 Skąd: Paczyna
|
Wysłany: 21-04-2011, 21:59
|
|
|
polecam www.all-parts.pl. Bardzo dobry kontakt, szyba wysyłka i niskie ceny |
|
|
|
 |
Duval
Nowy Forumowicz <3 Japan
Auto: Mitsubishi Colt IV
|
Wysłany: 27-04-2011, 11:49
|
|
|
dzieki wielkie kolego ale na szczescie juz nie potrzebuje zakupowac czesci, nie wiem jakim cudem ale mialem nie dokrecone prawe przednie kolo;/ po dokreceniu wszystkich raz jeszcze nie ma zadnego bicia:) dzieki i pozdrawiam
[ Dodano: 27-04-2011, 11:57 ]
nie chcialbym zakladac nowego tematu aby nie zasmiecac forum i mam pytanie , czy moze mi ktos wytlumaczyc albo najlepiej z fotka gdzie jest korek spustowy oleju skrzyni biegow i gdzie nowy wlac? |
_________________ Kto ma Japońca ten jeździ do końca |
|
|
|
 |
|
|