|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dożywocie |
Autor |
Wiadomość |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 09-11-2006, 21:48 Dożywocie
|
|
|
Co myślicie o tym, żeby zostawić sobie swoje obecne auto dożywotnio? Mówie o Misiu, który się nie psuje, nie sprawia problemów i w skali od 1 do 10 jego ocena wynosi 15 |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-11-2006, 23:35
|
|
|
ja tak chcę
brakuje mi paru rzeczy w Colcie, np. ABS, lub jakiegoś nowoczesnego bezpieczeństwa (np poduszek), ale zrobić z niego auto przejażdżkowe na starość (auta, nie moją) byłoby fajnie. |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
DiPi [Usunięty]
|
Wysłany: 10-11-2006, 06:40
|
|
|
Ja chętnie bym zmienił i napewno zmienie z czasem na coś większego i bezpieczniejszego , a przede wszystkim mocniejszego , ale w miare możliwości z miłą chęcią zostawiłbym mojego pierwszego miśka w rodzinie może do rodziców albo jako drugie autko jak będzie mnie stać !! |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 10-11-2006, 07:10
|
|
|
Ja miałem taką nadzieję, że Misiek CA0 pozostanie ze mną do póżnej starości - niestety życie zweryfikowało te plany
Pojawiła się córa i jako odpowiedzialny rodzic musiałem zamienić auta.... |
|
|
|
 |
przyczlapus [Usunięty]
|
Wysłany: 10-11-2006, 08:26
|
|
|
też miałem taką nadzieję ale autko się posypało:( |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24295 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 10-11-2006, 08:48
|
|
|
Może przeszło bez echa, ale już jakiś czas temu napisałem oficjalnie na forum, że Galant ma u mnie dożywocie. Nawet sam Tomek Michalak twierdzi, że tak prostych i solidnych konstrukcji jak E3x nie ma już w skali światowej. |
|
|
|
 |
dager [Usunięty]
|
Wysłany: 14-11-2006, 18:38
|
|
|
chętnie zostawiłbym swojego miśka, ale brakuje w nim trochę wyposażenia ,jednak następny misiek będzie ful- wypas i pewnie już do końca |
|
|
|
 |
cimon102 [Usunięty]
|
Wysłany: 14-11-2006, 19:19
|
|
|
Ja swego tez sie pozbywam i raczej nastepne nie bedzie mitsu.Nietsty autko zaczyna byc stare i trzeba cos nowszego. |
|
|
|
 |
stanik
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
|
Wysłany: 14-11-2006, 22:15
|
|
|
ja nie planuję dożywocia dla Cari. Nie jest to ani samochód kultowy, ani jakiś super wyjątkowy. Owszem jest super, bo się nie psuje, na moje obecne potrzeby wystarcza. Ale... tylko dlatego że na takiego mnie stać, jakby mnie było stać na Z350 albo Audi TT lub kilka innych moich marzeń to pewnie Carismą bym nie jeździł A co za tym idzie, jak tylko będzie mnie stać na któryś z wyżej wymienionych pojazdów to pewnie Cari pójdzie do kogoś innego. A na razie cieszę się z tego co mam i nie narzekam
Pozdrawiam |
_________________ #0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8 |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
|
Wysłany: 15-11-2006, 08:07
|
|
|
Ja nie planuję, ale tak będzie. Mojego CAX nie sprzedam, BO NIE !!! Nissana narzeczonej też nie, bo po pierwsze jest większy i wygodniejszy, a po drugie ma po 13 latach przebieg 138 tyś i jest w super stanie (zero rdzy, żadnych awarii), a nikt mi za niego nie da tyle ile jest wart. Z resztą CAX 4g13 też ma przebieg 135 tyś i 12 lat więc też nikt mi w to nie uwierzy . A jeszcze będę taki cwany że dokupię CAX 1,6 l, a swojego oddam matce.
Chyba już mi się skośne oczy robią (do tej pory jadłem żaby). |
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 15-11-2006, 08:32
|
|
|