|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: akbi 22-11-2007, 14:36 |
co z tym ABSem |
Autor |
Wiadomość |
rzymianin [Usunięty]
|
Wysłany: 10-11-2006, 11:10 co z tym ABSem
|
|
|
hej witam wszystkich.od zakupu mojego lancera 1.6 glxi kombi swieci mi sie kontrolka abs.wydaje mi sie ze przez wymiane akumulatora.zaraz po kupnie a pzywieziony byl z niemiec wymienilem go bo juz padal. |
Ostatnio zmieniony przez rzymianin 10-11-2006, 11:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 70 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Posty: 7348 Skąd: Warszawa-Wawer
|
Wysłany: 10-11-2006, 11:29
|
|
|
Koledze to na początek proponuję przeczytać regulamin i czymprędzej poprosić o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu (np. Lancer) zanim admin się wkurzy. |
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Mar 2005 Posty: 3765 Skąd: innąd
|
Wysłany: 10-11-2006, 11:55
|
|
|
przeniosłem z działu ogłoszenia i problemy.
Tamten temat to jest miejsce gdzie się dowiecie co nowego na Forum i gdzie można zgłaszać problemy i wszelkie uwagi co do jego działania.
Wszystko jest w opisach porobionych przez hubiego i bardzo proszę o czytanie tych opisów
rzymianin, witaj na forum |
|
|
|
 |
rzymianin [Usunięty]
|
Wysłany: 10-11-2006, 12:11
|
|
|
dzieki moj blad.pozdrawiam |