|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[PYTANIE]Dzielimy Śląskie na Częstochowę i Śląsk? |
Czy chcesz podziału Podforum Śląskiego na Częstochowskie i Śląskie? |
1. TAK |
|
66% |
[ 42 ] |
2. NIE |
|
33% |
[ 21 ] |
|
Głosowań: 63 |
Wszystkich Głosów: 63 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
koszmarek
pure energy :-) ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-05-2011, 14:36
|
|
|
nie widzę przewagi 3 głosów szczerze mówiąc...
Londek, ja Wam życzę jak najlepiej Tylko trzeba się kopnąć TAM i zebrać w sobie |
_________________ Jestem absolutnie bardzo rozgadanym i wszędobylskim stworzeniem |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 07-05-2011, 14:40
|
|
|
londolut napisał/a: |
Jedyne co się skończy to małe wojenki pomiędzy krzychem a Agą, choć to nie jest pewne |
Hehehe dobre. Tak moim skromnym zdaniem to fakt, ja na pewno to pokazałem otwarcie. Z drugiej strony jak poczytasz, pogadasz z kimś osobiście, a nie na otwartym to osób które nie lubią w/w osoby/osób jest DUŻO więcej. Zresztą popatrz na stosunek głosów... Zobacz też zdanie Huberta:
Hubeeert napisał/a: | Cała sprawa dojrzewała od dawna, pierwsze głosy na temat osobnego podforum dla Częstochowy słyszałem jeszcze na ostatnim Zlocie MKP w Morsku w bodajże 2006 roku. |
[ Dodano: 07-05-2011, 14:41 ]
londolut napisał/a: | a "my" dalej będziemy w czarnej dupie i miesiącami będziemy się dogadywać co, gdzie, jak i po co |
No jak ktoś po za ankietą, ustaleniami będzie rzucał pomysły za 5 dwunasta to tak będzie. |
|
|
|
 |
BUBU
Mitsumaniak Partyzant

Auto: Endeavor
|
Wysłany: 07-05-2011, 19:51
|
|
|
Temat zamykam , co by osoby które nie mają bladego pojęcia o historii forum , i tak na prawdę o co w tym wszystkim chodzi , nie wypowiadały się(vide. post powyżej)
Czekamy na Hubeeerta. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 07-05-2011, 23:18
|
|
|
Jutro prawdopodobnie. Na 100 % w poniedziałek.
pozdrawiam |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|
|