|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Przycisk sterowania szybami |
Autor |
Wiadomość |
karlos
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.6 16v
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-05-2011, 09:04 [Cari 1.6] Przycisk sterowania szybami
|
|
|
Witam,
dziś opuszczając szybę pasażera, w ręku został mi przycisk od jej sterowania. Mam pytanie, czy można dokupić sam przycisk? Na allegro znalazlem tylko cały panel (ok. 200 zł), co jest sporym wydatkiem.
Czy oprócz wymiany jest jakiś złoty środek na ten problem? Czy można coś zrobić z taki uszkodzonym przyciskiem, oprócz wywalenia go? |
|
|
|
 |
elik01
Nowy Forumowicz

Auto: Cari 1,8 GDI 99'
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-05-2011, 10:40
|
|
|
mam podobnie z przyciskiem od pasażera ale u mnie wypadła taka mała sprężynka znalazłam ją i prowizorycznie wsadziłam razem z przyciskiem i jak na razie mi działa sam przycisk jest nie stabilny ale da rade opuszczać i podnosić szybę jak na razie napewno bie będę kupować nowego panela bo szkoda pieniędzy może tobie też uda się go wsadzić aby działał |
|
|
|
 |
|
|