|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
3.5 V6 koło pasowe wału korbowego - ucięty bolec |
Autor |
Wiadomość |
tomskiheidi
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero II 94 r. 3.5 V6
|
Wysłany: 10-05-2011, 08:28 3.5 V6 koło pasowe wału korbowego - ucięty bolec
|
|
|
Witam
mam pytania dot. koła pasowego wału korbowego:
1) czy ma ktoś foto tego koła od tej strony gdzie nakłada się je na wał (a dokładnie na ten pierścień znajdujący się na wale) - chodzi mi o to czy te koło posiada w tym miejscu jakiś gumowy element czy jest przykręcany metal do metalu?
2) czy wie ktoś jaki jest tam bolec zabezpieczający to koło przed kręceniem się na wale?
Mi ucieło ten bolec i nie wiem czy mogę rozwiercić stare miejsce bolca czy próbować go wybijać?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 10-05-2011, 08:46 Re: 3.5 V6 koło pasowe wału korbowego - ucięty bolec
|
|
|
tomskiheidi napisał/a: | Witam
mam pytania dot. koła pasowego wału korbowego:
1) czy ma ktoś foto tego koła od tej strony gdzie nakłada się je na wał (a dokładnie na ten pierścień znajdujący się na wale) - chodzi mi o to czy te koło posiada w tym miejscu jakiś gumowy element czy jest przykręcany metal do metalu?
2) czy wie ktoś jaki jest tam bolec zabezpieczający to koło przed kręceniem się na wale?
Mi ucieło ten bolec i nie wiem czy mogę rozwiercić stare miejsce bolca czy próbować go wybijać?
Pozdrawiam |
http://www.e-pajero.pl/index.php?id=24 |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|