[IMPREZA] II Zlot Rocznicowy Pajero Owners Club |
Autor |
Wiadomość |
koszmarek
pure energy :-) ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 05 Kwi 2008 Posty: 4805 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 28-04-2011, 09:02
|
|
|
piękne !! |
_________________ Jestem absolutnie bardzo rozgadanym i wszędobylskim stworzeniem |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 05-05-2011, 11:12
|
|
|
Do zobaczenia juz w Janowie. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 09-05-2011, 15:07
|
|
|
Kochani zlotowicze,
składamy Wam serdeczne podziękowanie za przybycie i aktywne uczestnictwo w 2. zlocie rocznicowym P.O.C. Polska. To dla klubu dobry znak, ze z roku na rok liczba załóg biorących udział w naszym swięcie systematycznie rośnie. Tym razem zblizylismy sie do 30 aut. Pogoda dodała dramaturgii imprezie ale mam nadzieje, ze wszyscy jesteście cali i zdrowi po sobotnich zmaganiach. Trasa okazala sie bardziej wymagajaca niz przypuszczalismy. Jednak wszystkie startujace samochody (nawet Cebullowy Outlander) bezpiecznie dotarly do bazy. Na wyrazy uznania zasluguja takze firmowe zalogi Mitsubishi Motors jadace fabrycznymi L200 (Tu Hubeeert powozil ale rzadzil "prawy" ) i Pajero IV.
Wszystkim, ktorzy wsparli nas słowami otuchy, serdeczną myślą a przede wszystkim działaniami i pomocą finansową składam w imieniu swoim, grupy organizacyjnej oraz całego Pajero Owners Club Polska wyrazy szczerej wdzięczności. To dzięki Wam zlot mógł sie odbyć a atrakcje przygotowane na majowy weekend choć w części spełniły oczekiwania przybyłych.
Dziekuję za wsparcie i mecenat oficjalnemu dystrybutorowi samochodów Mitsubishi w Polsce firmie MMC Car Poland Co. Ltd. Szczególnie Panu Adamowi Męcińskiemu za niezwkle życzliwe podejście do tematu zlotu.
Dziekuje Dealerom Mitsubishi Motors z Warszawy i z Białegostoku, firmom Mitcar i Grafix za to, ze jak zwykle mogliśmy liczyć na ich pomoc i wsparcie. Uklony dla Jackie'ego.
Dziekuje firmom ChemOil dystrybutorowi olejow Repsol oraz Cargo Service - Transport Międzynarodowy za całe wieloletnie zaangażowanie w sprawy klubu i nieoceniona pomoc przy organizacji zlotu.
Specjalne podziekowania kieruje dla Zbyszka Montowskiego (zbyszekm2) właściciela portalu E-Pajero oraz serwisu samochodów terenowych Mitsubishi na Pomorzu. Od poczatku nas wspiera i wspolpracuje z klubem. Nigdy nie odmowił nam pomocy w kryzysowych sytuacjach - dziekuje, ze jestes z nami.
Dziekuje takze Panu Andrzejowi Wediukowi kierownikowi Ośrodka Edukacji Ekologicznej w Janowie Lubelskim. To jego serdeczne podejście i rozległa pomoc logistyczna ułatwiła nam organizacje zlotu i opracowanie trasy.
Dziekuje naszemu Patronowi medialnemu magazynowi Auto Świat 4x4 oraz innym przedstawicielom mediów za współprace i pozytywne podejście do naszej klubowej imprezy.
Na koniec moze mniej oficjalnie ale bardzo serdecznie i szczerze dziekuje mojej żonie Monice, bez niej nie było by zlotu, moim przyjaciołom Jackowi Uliaszowi (Hiszpan) i Hubertowi Ciurusiowi z ich zaangażowaniem stworzyliśmy całkie dobrą grupę organizacyjną. Darkowi Lasowemu (Axer) za wspaniały poczęstunek na P.O.C. Camp. Asi i Adamowi Cebo za kolorowy prezent dla najmlodszych zlotowiczow, Markowi Korbeckiemu za wieczorny pokaz no i moim wieloletnim druhom Marcinowi Klabanowi i Jarkowi Ciszkowi za serwis fotograficzny podczas zlotu.
Jesli cos przegapilem lub kogos pominalem przepraszam - dziekuje za wszystko.
Relacja i materialy wizualne juz niebawem na stronie klubu.
Serwus |
 |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 10-05-2011, 09:13
|
|
|
Pierwszy album fotograficzny juz jest. |
 |
|
|
|
 |
koszmarek
pure energy :-) ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 05 Kwi 2008 Posty: 4805 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 10-05-2011, 10:05
|
|
|
super musiało być ! |
_________________ Jestem absolutnie bardzo rozgadanym i wszędobylskim stworzeniem |
|
|
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
Wysłany: 10-05-2011, 19:21
|
|
|
i nawet "ślepy" kierowca jechał,dobry pomysł z zamalowanymi goglami --->>>super śmieszna sprawa a w alko goglach jeszcze śmieszniejsza. |
_________________ http://mudmania4x4.com.pl/
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 11-05-2011, 18:07 [POC]II Zlot Pajero Owners Club of Poland
|
|
|
Jako, że się dobył a ja dzięki uprzejmości MMC Car Poland a właściwie Adama Męcińskiego i Gene czyli Założyciela POC mogłem na niego pojechać w L200 przywiozłem trochę fotek.
Miłego oglądania.
Zdjęcia robione przez Adama Męcińskiego i przeze mnie.
Zabawa przednia, pogoda idealna na błoto - lało
Polecam
[ Dodano: 11-05-2011, 18:41 ]
Jeszcze coś chciałbym dodać - podziękowania dla mnie są nieco na wyrost bo tak naprawdę całą robotę odwalili Monika, Gene i Hiszpan i inni.
Kilka kołków i trochę taśmy to niewiele, ale niestety nie mogło być więcej z mojej strony.
Pozdrawiam |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 12-05-2011, 08:44
|
|
|
A to nie wszystkie autka... |
 |
|
|
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
Wysłany: 13-05-2011, 18:23
|
|
|
Gene napisał/a: | A to nie wszystkie autka... | jasne że nie wszystkie -->> mojego tam brakuje ale 350km w jedną stronę to .... A po oglądnięciu relacji fotograficznych z innych imprez..... taką...... miałem ochotę.... ale te 700km + km w terenie
http://mudmania4x4.com.pl/ |
_________________ http://mudmania4x4.com.pl/
 |
|
|
|
 |
pamar
Mitsumaniak Kainamustim

Auto: Carisma 1,9TD Colt VII 1,3
Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 11 razy Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 4172 Skąd: Andrespol/Radków
|
Wysłany: 13-05-2011, 19:54
|
|
|
Tak fajnie, ładnie, ciekawie, bezstresowo, bawicie się w Janowie i w deszczu a może ktoś WULGARYZM zainteresował by się zorganizowaniem jakiegoś ofa na zlocie co???!!! |
_________________ ad futuram rei memoriam:
Demokracja - to jednak kupa a świat to może tylko wyobrażenie
http://www.mitsumaniaki.com/
http://www.mmdzieciom.pl/
 |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 13-05-2011, 20:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Heilsberg
Forumowicz USNI Life Member

Auto: jak w podpisie
Pomógł: 51 razy Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 925 Skąd: Lidzbark Warmiński
|
Wysłany: 13-05-2011, 19:59
|
|
|
No, może by się ktoś zainteresował? Jakiś organizator na przykład? |
_________________ Pajero II 2,5 TD SWB '96
L200 HP '10
L200 Dakar '05 Silver Beast |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 15-05-2011, 11:41
|
|
|
jawaldek napisał/a: | ale 350 km w jedną stronę to... | Waldi 350 to nie katastrofa, kazdy ma wolny wybor. Byli zlotowicze ktorzy mieli grubo ponad 500 km. Raz w roku P.O.C. swietuje rocznice powstania i kazdy sympatyk czy klubowicz czeka na ten zlot. To wazne wydarzenie w zyciu klubu i odleglosc dojazdowki przestaje byc decydujacym o obecnosci elementem. Axer ciagnal z Lidzbarka Warminskiego przyczepe aby na POC Campie zrobic grilla. To jest wspaniale i daje obraz tego czym jest nasz coroczny meeting.
Pamar zacznij od policzenia ile terenowek wybiera sie na zlot, potem sprawdz ilu jest chetnych do zjechania z czarnego... No i dzialaj.
p.s. Jesli to co napisales to byla forma zaproszenia do wspolpracy to wybacz ale podziekuje. |
 |
|
|
|
 |
Heilsberg

|
Wysłany: 16-05-2011, 13:20
|
|
|
Waldku, ja przez całą imprezę z dojazdem zrobiłem jakieś 1300, Cinek z Zurichu ponad trzy tysiące w dwie strony (on miał najdalej). Bez przesady, 700 km to najmniej za każdym prawie Zlotem mi wychodzi, prócz ostatniego Fromborka. |
L200 HP '10
|
|
|
 |
pamar
Mitsumaniak Kainamustim

Auto: Carisma 1,9TD Colt VII 1,3
Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 11 razy Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 4172 Skąd: Andrespol/Radków
|
Wysłany: 16-05-2011, 13:50
|
|
|
Gene napisał/a: | p.s. Jesli to co napisales to byla forma zaproszenia do wspolpracy to wybacz ale podziekuje. |
Oczywiście, że nie! Szczerze mówiąc nie bardzo wiem jak mogłem coś takiego napisać miało to zupełnie inaczej wyglądać. Serdecznie przepraszam za ten głupi wpis, obiecuję, że się poprawię
WYBACZCIE |
_________________ ad futuram rei memoriam:
Demokracja - to jednak kupa a świat to może tylko wyobrażenie
http://www.mitsumaniaki.com/
http://www.mmdzieciom.pl/
 |
|
|
|
 |
Heilsberg

|
Wysłany: 16-05-2011, 14:13
|
|
|
No problemo, każdego czasem coś zaćmi. Też jak coś palnę czasem to się zastanawiam potem o co mi chodziło. Wybaczone. |
L200 HP '10
|
|
|
 |
|