Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[IMPREZA] II Zlot Rocznicowy Pajero Owners Club
Autor Wiadomość
koszmarek 
pure energy :-)
ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 4 razy
Wysłany: 28-04-2011, 09:02   

piękne !!

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Wysłany: 05-05-2011, 11:12   

Do zobaczenia juz w Janowie. \:D/

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 09-05-2011, 15:07   

Kochani zlotowicze,
składamy Wam serdeczne podziękowanie za przybycie i aktywne uczestnictwo w 2. zlocie rocznicowym P.O.C. Polska. To dla klubu dobry znak, ze z roku na rok liczba załóg biorących udział w naszym swięcie systematycznie rośnie. Tym razem zblizylismy sie do 30 aut. Pogoda dodała dramaturgii imprezie ale mam nadzieje, ze wszyscy jesteście cali i zdrowi po sobotnich zmaganiach. Trasa okazala sie bardziej wymagajaca niz przypuszczalismy. Jednak wszystkie startujace samochody (nawet Cebullowy Outlander) bezpiecznie dotarly do bazy. Na wyrazy uznania zasluguja takze firmowe zalogi Mitsubishi Motors jadace fabrycznymi L200 (Tu Hubeeert powozil ale rzadzil "prawy" :mrgreen: ) i Pajero IV.

Wszystkim, ktorzy wsparli nas słowami otuchy, serdeczną myślą a przede wszystkim działaniami i pomocą finansową składam w imieniu swoim, grupy organizacyjnej oraz całego Pajero Owners Club Polska wyrazy szczerej wdzięczności. To dzięki Wam zlot mógł sie odbyć a atrakcje przygotowane na majowy weekend choć w części spełniły oczekiwania przybyłych.

Dziekuję za wsparcie i mecenat oficjalnemu dystrybutorowi samochodów Mitsubishi w Polsce firmie MMC Car Poland Co. Ltd. Szczególnie Panu Adamowi Męcińskiemu za niezwkle życzliwe podejście do tematu zlotu.

Dziekuje Dealerom Mitsubishi Motors z Warszawy i z Białegostoku, firmom Mitcar i Grafix za to, ze jak zwykle mogliśmy liczyć na ich pomoc i wsparcie. Uklony dla Jackie'ego.

Dziekuje firmom ChemOil dystrybutorowi olejow Repsol oraz Cargo Service - Transport Międzynarodowy za całe wieloletnie zaangażowanie w sprawy klubu i nieoceniona pomoc przy organizacji zlotu.

Specjalne podziekowania kieruje dla Zbyszka Montowskiego (zbyszekm2) właściciela portalu E-Pajero oraz serwisu samochodów terenowych Mitsubishi na Pomorzu. Od poczatku nas wspiera i wspolpracuje z klubem. Nigdy nie odmowił nam pomocy w kryzysowych sytuacjach - dziekuje, ze jestes z nami.

Dziekuje takze Panu Andrzejowi Wediukowi kierownikowi Ośrodka Edukacji Ekologicznej w Janowie Lubelskim. To jego serdeczne podejście i rozległa pomoc logistyczna ułatwiła nam organizacje zlotu i opracowanie trasy.

Dziekuje naszemu Patronowi medialnemu magazynowi Auto Świat 4x4 oraz innym przedstawicielom mediów za współprace i pozytywne podejście do naszej klubowej imprezy.

Na koniec moze mniej oficjalnie ale bardzo serdecznie i szczerze dziekuje mojej żonie Monice, bez niej nie było by zlotu, moim przyjaciołom Jackowi Uliaszowi (Hiszpan) i Hubertowi Ciurusiowi z ich zaangażowaniem stworzyliśmy całkie dobrą grupę organizacyjną. Darkowi Lasowemu (Axer) za wspaniały poczęstunek na P.O.C. Camp. Asi i Adamowi Cebo za kolorowy prezent dla najmlodszych zlotowiczow, Markowi Korbeckiemu za wieczorny pokaz no i moim wieloletnim druhom Marcinowi Klabanowi i Jarkowi Ciszkowi za serwis fotograficzny podczas zlotu.

Jesli cos przegapilem lub kogos pominalem przepraszam - dziekuje za wszystko.
Relacja i materialy wizualne juz niebawem na stronie klubu.
Serwus :wink:

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 10-05-2011, 09:13   

Pierwszy album fotograficzny juz jest. :wink:

koszmarek 
pure energy :-)
ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
Pomogła: 4 razy
Wysłany: 10-05-2011, 10:05   

super musiało być ! :mrgreen:

jawaldek 
Mitsumaniak

Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 10-05-2011, 19:21   

i nawet "ślepy" kierowca jechał,dobry pomysł z zamalowanymi goglami --->>>super śmieszna sprawa a w alko goglach jeszcze śmieszniejsza.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 11-05-2011, 18:07   [POC]II Zlot Pajero Owners Club of Poland

Jako, że się dobył a ja dzięki uprzejmości MMC Car Poland a właściwie Adama Męcińskiego i Gene czyli Założyciela POC mogłem na niego pojechać w L200 przywiozłem trochę fotek.

Miłego oglądania.
Zdjęcia robione przez Adama Męcińskiego i przeze mnie.

Zabawa przednia, pogoda idealna na błoto - lało :D
Polecam ;-)

[ Dodano: 11-05-2011, 18:41 ]
Jeszcze coś chciałbym dodać - podziękowania dla mnie są nieco na wyrost bo tak naprawdę całą robotę odwalili Monika, Gene i Hiszpan i inni.
Kilka kołków i trochę taśmy to niewiele, ale niestety nie mogło być więcej z mojej strony.

Pozdrawiam

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 12-05-2011, 08:44   

A to nie wszystkie autka... :mrgreen:

jawaldek 
Mitsumaniak

Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 13-05-2011, 18:23   

Gene napisał/a:
A to nie wszystkie autka... :mrgreen:
jasne że nie wszystkie -->> mojego tam brakuje :wink: ale 350km w jedną stronę to .... :? :( A po oglądnięciu relacji fotograficznych z innych imprez..... taką...... miałem ochotę.... ale te 700km + km w terenie :roll:

http://mudmania4x4.com.pl/

pamar 
Mitsumaniak
Kainamustim

Auto: Carisma 1,9TD Colt VII 1,3
Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 13-05-2011, 19:54   

Tak fajnie, ładnie, ciekawie, bezstresowo, bawicie się w Janowie i w deszczu ;) a może ktoś WULGARYZM zainteresował by się zorganizowaniem jakiegoś ofa na zlocie co???!!!
http://www.mmdzieciom.pl/
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 13-05-2011, 20:39, w całości zmieniany 1 raz  

Heilsberg 
Forumowicz
USNI Life Member

Auto: jak w podpisie
Wysłany: 13-05-2011, 19:59   

No, może by się ktoś zainteresował? Jakiś organizator na przykład?

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 15-05-2011, 11:41   

jawaldek napisał/a:
ale 350 km w jedną stronę to...
Waldi 350 to nie katastrofa, kazdy ma wolny wybor. Byli zlotowicze ktorzy mieli grubo ponad 500 km. Raz w roku P.O.C. swietuje rocznice powstania i kazdy sympatyk czy klubowicz czeka na ten zlot. To wazne wydarzenie w zyciu klubu i odleglosc dojazdowki przestaje byc decydujacym o obecnosci elementem. Axer ciagnal z Lidzbarka Warminskiego przyczepe aby na POC Campie zrobic grilla. To jest wspaniale i daje obraz tego czym jest nasz coroczny meeting.

Pamar zacznij od policzenia ile terenowek wybiera sie na zlot, potem sprawdz ilu jest chetnych do zjechania z czarnego... No i dzialaj.
p.s. Jesli to co napisales to byla forma zaproszenia do wspolpracy to wybacz ale podziekuje.

Heilsberg 
Forumowicz
USNI Life Member

Wysłany: 16-05-2011, 13:20   

Waldku, ja przez całą imprezę z dojazdem zrobiłem jakieś 1300, Cinek z Zurichu ponad trzy tysiące w dwie strony (on miał najdalej). Bez przesady, 700 km to najmniej za każdym prawie Zlotem mi wychodzi, prócz ostatniego Fromborka.

pamar 
Mitsumaniak
Kainamustim

Auto: Carisma 1,9TD Colt VII 1,3
Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 16-05-2011, 13:50   

Gene napisał/a:
p.s. Jesli to co napisales to byla forma zaproszenia do wspolpracy to wybacz ale podziekuje.

Oczywiście, że nie! Szczerze mówiąc nie bardzo wiem jak mogłem coś takiego napisać :oops: miało to zupełnie inaczej wyglądać. Serdecznie przepraszam za ten głupi wpis, obiecuję, że się poprawię :D

WYBACZCIE :notworthy:
http://www.mmdzieciom.pl/

Heilsberg 
Forumowicz
USNI Life Member

Wysłany: 16-05-2011, 14:13   

No problemo, każdego czasem coś zaćmi. Też jak coś palnę czasem to się zastanawiam potem o co mi chodziło. Wybaczone.

Odpowiedz do tematu