|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
SPOT Koszalin-Kołobrzeg-Białogard i okolice CD...:) |
Jak często Twoim zdaniem powinny być organizowane SPOTY regionalne |
raz w tygodniu |
|
0% |
[ 0 ] |
raz na dwa tygodnie |
|
0% |
[ 0 ] |
raz w miesiącu |
|
85% |
[ 6 ] |
kwartalnie |
|
14% |
[ 1 ] |
|
Głosowań: 7 |
Wszystkich Głosów: 7 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
szuwar
Mitsumaniak

Auto: Wiking
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-05-2011, 22:42 SPOT Koszalin-Kołobrzeg-Białogard i okolice CD...:)
|
|
|
Koleżanki, koledzy .... to kiedy kolejne spotkanko może uda nam się tak zorganizować, aby cyklicznie się spotykać jak w innych województwach, np raz na miesiąc, co Wy na to ??
proponuję teraz jakąś sobotę/ piątek aby większość miała jak dojechać..
czekam na propozycję mam nadzieję że liczne |
_________________ VOLVO S80 T6 AWD |
|
|
|
 |
Kaucz
Mitsumaniak EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1599 Skąd: Ciałem Poznań. Sercem Kołobrzeg.
|
Wysłany: 11-05-2011, 00:59
|
|
|
Raz w miesiącu z DUUUŻYM naciskiem na sobotę . W weekendy jeszcze istnieje jakieś prawdopodobieństwo, że będzie mi chciało się jechać z PO do ZKL ;P |
_________________ ...hontou ?
"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo. |
|
|
|
 |
szuwar
Mitsumaniak

|
Wysłany: 12-05-2011, 07:09
|
|
|
mam propozycję, według ankiety 100% proponuje spotkania raz w miesiącu, również uważam że to idealne rozwiązanie. Widziałem na którymś z podforum regionalnym kalendarz spotkać na rok z datami:) moze też tak spróbujemy , moze wyjdzie ? |
|
|
|
 |
Kaucz
Mitsumaniak EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1599 Skąd: Ciałem Poznań. Sercem Kołobrzeg.
|
Wysłany: 12-05-2011, 14:13
|
|
|
Najprościej byłoby ustalić, że np. druga sobota każdego miesiąca i tyle |
_________________ ...hontou ?
"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo. |
|
|
|
 |
banderas40
Mitsumaniak

Auto: Pajero Sport
|
Wysłany: 12-05-2011, 17:34
|
|
|
Dla mnie jeśli już to raczej w tygodniu mi pasuje. Soboty i niedziele mam tylko dla rodzinki i dzieciaczków. |
|
|
|
 |
szuwar
Mitsumaniak

|
Wysłany: 13-05-2011, 23:23
|
|
|
jeżeli chodzi o nasz spot mikroregionalny to jak wskazuje ankieta idealnie raz w miesiącu +ewentualny wyjazd do Szczecina co jakiś czas ale to musimy się zdeklarować, aby więcej nas mogło być ...
chyba na lubelskim widziałem kalendarz spotkań co miesiąc do końca roku, i kto chce i ma jak moze sobie planować wcześniej ...
piszcie propozycje i coś wydumamy ...
proponuję również aby kazdy z nas postarał sie ze swojego regionu o reklamę naszych spotkań, mam tu na mysli mailing i informacje, zawsze ktoś dołączy, ...
[ Dodano: 15-05-2011, 10:37 ]
Kaucz, widziałem nasz zlocik na stronce mitsumaniaki czyli wziąłeś się za reportera krótko, zwięźle i na temat - mam nadzieję, że będzie więcej okazji
odnośnie spotkań naszych, tutaj w regionie, proponowałbym tak jak Kaucz, druga sobota miesiąca, tylko zerknąć w kalendarz czy nie ma świąt i długich weekendów, miejsca wyłanialibyśmy w drodze losowania im więcej maniaków to u nich
[ Dodano: 24-05-2011, 10:02 ]
widzę zainteresowanie marne myślałem, że uda nam się spotkać choć raz w miesiącu, lub polecieć do 'szczecina ... jak widzę sonda pokazała, iż optymalnym terminem jest spotkanie raz w miesiącu .....
może jakiś roboczy grafik stworzymy ? teraz ciepło - nie jak ostatnio, to można później aby większa ilość autek mogła się pojawić ...
czy pierwsza sobota/piątek miesiąca odpowiada? np na Podożynkach a raz na Bagiczu , na przemian ? godzina ok 18
[ Dodano: 07-07-2011, 10:03 ]
może spocik w weekend ? ładna pogoda, można podziwiać błysk lakieru
czy sami maruderzy w okolicach Koszalina ?:) |
|
|
|
 |
|
|