|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Mitsubishi Galant 2.4 gdi Siedliszcze proszę o p |
Autor |
Wiadomość |
kosimazaki
Nowy Forumowicz
Auto: Peugeot 106 s16 1.6 16v
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-05-2011, 18:42 [EAx 97-04] Mitsubishi Galant 2.4 gdi Siedliszcze proszę o p
|
|
|
Witam, mam prośbę zastanawiam się nad wyborem galanta nie chciałem zakładać 4 osobnych tematów mam nadzieje ze mnie nie zabijecie
Głownym kryterium wybory było by spalanie i awaryjność. Prosił bym też o opinie silnika 2,4 GDi czy w ogóle jest sens go kupować. Z tego co wiem nie da się go zagazować ale podobno spalanie jest w miarę ok (10 l/100km??) co by mnie satysfakcjonowało.
Jest tu również model 2.0 i też pytanie czy warto w to gaz wkładać jakie mogą być koszta i który silnik to lepiej znosi?
GDI
Cena 9500 zł
Kod: | Typ:
Kombi
Wersja:
VI
Rok produkcji:
1999
Skrzynia biegów:
manualna
Moc:
150 KM (110 kW)
Pojemność skokowa:
2400 cm³
Rodzaj paliwa:
benzyna
Kolor:
granatowy
Liczba drzwi:
4/5
Status pojazdu sprowadzonego:
sprowadzony / zarejestrowany
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Kraj aktualnej rejestracji:
Polska
OC i AC w lepszej cenie. Wylicz swoją składkę w 3 minuty.
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, światła przeciwmgłowe, przyciemniane szyby
Dodatkowe informacje:
garażowany
Opis pojazdu:
bardzo ładne auto ,orginalny wygląd
pierwsza rejestracja w 2000roku
nowe hamulce
silnik,skrzynia,zawieszenie w jak najlepszym stanie
spalanie auta wynosi 8-9l
auto zadbane doinwestowane
kolor granatowa perła wpadająca w czerń
auto od fana marki
świeżo po przeglądzie technicznym,auto przeszło bez problemu
zapraszam na jazdę próbną
tel.603-128-449 |
2.5 v6
Cena 8999 zł + opłaty :/
Kod: | Typ:
Kombi
Wersja:
VI
Rok produkcji:
1998
Data rejestracji:
12/1998
Przebieg w km:
196 000 km
Skrzynia biegów:
manualna
Moc:
163 KM (120 kW)
Pojemność skokowa:
2498 cm³
Rodzaj paliwa:
benzyna
Kolor:
srebrny-metallic
Liczba drzwi:
4/5
Status pojazdu sprowadzonego:
sprowadzony / nieopłacony
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Kraj aktualnej rejestracji:
Niemcy
OC i AC w lepszej cenie. Wylicz swoją składkę w 3 minuty.
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, tempomat, światła przeciwmgłowe, przyciemniane szyby
VIN - numer ident. pojazdu :
JMBLNEA5WWY000444
Opis pojazdu:
Oryginalna wersja "Sport Edition" z najlepszym silnikiem 2.5l V6, sprowadzony z Niemiec z udokumentowanym przebiegiem. Jest to bardzo dobrze utrzymany egzemplarz bez widocznych oznak korozji (nadkola zdrowe), zadbane wnętrze, technicznie w 100% sprawny, klima sprawna (automatyczna), ładne opony. Jak widać posiada oryginalne dla tej wersji przyciemniane szyby, ładną welurową tapicerkę, seryjnie 4 airbagi, halogeny, pakiet "sport edition", RO+CD Panasonic, felgi 17" Alutec, karbonowe dodatki wewnątrz, tylne amortyzatory Nivo. MOŻLIWOŚC WERYFIKACJI STANU TECHNICZNEGO W DOWOLNEJ STACJI OBSŁUGI LUB ASO MITSUBISHI!!!!! Auto do rejestracji w kraju, podana cena nie zawiera opłat importowych, możliwość powrotu na kołach po wykupieniu ubezpieczenia (pomogę w załatwieniu). Posiadam też inne Galanty sprowadzone z Niemiec sedan i kombi także w wersji AVANCE !!! |
2.0 Sport Edition z Lubania widziałem już parę aut od tego człowieka na allegro pytanie czy są ok?
Cena 11 tyś
Kod: | Rok prod :1998
Przebieg : 189 tyś
Klima itp
zdjęcia się ładują... poczekaj......
DZISIAJ SPROWADZONY Z NIEMIEC GALANT SE
100% BEZWYPADKOWY
jeden właściciel kobieta
WYPOSAZENIE:
KLIMATYZACJA KLIMATRONIK AUTOMATYCZNA
ALUFELGI 17 CALI
4 PODUSZKI POWIETRZNE
4 ELEKTRYCZNE SZYBY
ELEKTRYCZNE LUSTERKA
WSPOMAGANIE KIEROWNICY
CENTRALNY ZAMEK
RADIOODTWARZACZ
ABS
HALOGENY
I WIELE INNYCH
SAMOCHÓD JEST JUŻ PO OPŁATACH CELNO SKARBOWYCH, OPŁATY KOSZTOWAŁY 1100ZŁ I POWIĘKSZAJĄ CENĘ KUP TERAZ DO 11000ZŁ.
Samochód kupujesz od legalnie działającej firmy, wszystkie formalności związane z rejestracją ograniczone do minimum. Opłaty związane z rejestracją sprowadzonego samochodu są już zrobione. Nie musisz biegać dwa tygodnie po urzędach i tracić czasu.
AKCYZA - OPŁACONA,
URZĄD SKARBOWY - OPŁACONY
BADANIE TECHNICZNE - ZROBIONE
TŁUMACZENIA DOKUMENTÓW – ZROBIONE
PODATEK AKCYZOWY- OPŁACONY
KUPUJĄCY OTRZYMUJE FAKTURĘ VAT MARŻA
KUPUJĄCY ZWOLNIONY Z OPŁATY SKARBOWEJ 2%
ZGADZAM SIĘ NA WSZELAKIE PRZEGLĄDY I INSPEKCJE W SALONIE MITSUBISHI CZY INNYCH WARSZTATACH.
OC NA MIEJSCU, POWRÓT SAMOCHODEM DO DOMU.
TEL.
500326148
zanim zadzwonisz przeczytaj koniecznie stronę " o mnie "
MOŻLIWA SPRZEDAŻ NA KREDYT |
Moim typem ze względu na cenę oraz wygląd jest pierwsza propozycja proszę Was o pomoc w wyborze.
Z góry dzieki |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 21-05-2011, 20:39
|
|
|
Auto nr 1 nalezy do forumowicza radek 79
Numer 2 to jakiś handlarz spod zgorzelca, często gęsto ma tanie polifty, na zdjęciach nic specjalnego nie widac poza zmienioną gałką zmiany biegów
Numer 3 auta z Lubania, niektórzy chwalą inni sa niezadowoleni, ostatnio wyszła ciekawa informacja, nie koniecznie są takie jak opisuje, poczytaj http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=63826
P.S. zapodaj linki do ogłoszeń |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
kosimazaki
Nowy Forumowicz
Auto: Peugeot 106 s16 1.6 16v
|
|