|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 22-02-2007, 09:16 |
Jaka najszybsza opcja dojazdu ? |
Autor |
Wiadomość |
krysstek
Mitsumaniak

Auto: Colt Z30 1,3 Inform '06
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-11-2006, 09:25 Jaka najszybsza opcja dojazdu ?
|
|
|
Jutro ok. 8 muszę być w rejonie Puławska/Woronicza. Lukam na mapki i zastanawiam się którędy będzie najszybciej jadąc od strony Góry Kalwarii:
1. przez Piaseczno.
2. przez Konstancin i dalej Al. Wilanowską do Puławskiej.
Gdzie można spodziewać się ew. korków (o ile gdzieś ich może nie być o tej porze), radary, remonty dróg itp. Z góry dzięki za info. |
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 14-11-2006, 09:35
|
|
|
krysstek napisał/a: | Jutro ok. 8 muszę być w rejonie Puławska/Woronicza. Lukam na mapki i zastanawiam się którędy będzie najszybciej jadąc od strony Góry Kalwarii | No to masz zagwozdkę krysstek napisał/a: | 1. przez Piaseczno. | Ja bym wybrał ta opcję ale - jeżeli nie przejedziesz przez Piaseczno przed 6:30 to potem nie dojedziesz na 8 na Puławską. IMHO lepiej zaczekać niż się spóźnić tym bardziej że rano Puławska jak i Przyczółkowa (od Konstancina tak się chyba nazywa ta ulica jak i sam Konstancin) są totalnie zablokowane. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
stanik
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
|
Wysłany: 14-11-2006, 16:02
|
|
|
ostatnio w ogóle w Wawie dzieje się coś dziwnego. Mój tata codziennie dojeżdza do pracy na 8:15 - 8:30 i dojazd przez ostatni tydzień zajmował mu dzień w dzień 2h w jedną stronę :/ Podobno (na szczęście pracuje w swojej wsi). Zastanawia się już na przesiadke na pociąg i metro, bo tym dojazd do centrum zajmuje 1h. Ale.. co ciekawe w godzinach szczytu na niektorych stacjach metra nie da rady wsiasc do pierwszego metra które przyjechało, tylko trzeba stać w kolejce
Ja na Ursynów któregoś dnia musiałem jechać na 9-tą to jechałem 2:15 a to jest ode mnie jakieś 40 km.
Co do pytania, to niestety nie pomogę bo tej części warszawy w godzinach korkowych nie znam, a więc i nie znam jakiś skrótów pomagających zaoszczędzić kilka minut.
Pozdrawiam |
_________________ #0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8 |
|
|
|
 |
krzysio1972
Mitsumaniak
Auto: Galant EA5W, Carisma 4G92
|
Wysłany: 14-11-2006, 17:16
|
|
|
Nie ma takiego korka, ktorego nie da sie ominac
Ja dojezdzam do wawy 26km na stawki i zajmuje mi to srednio 30min.
A wracajac do tematu. Ja bym rozwazyl wjazd od konstancina, ale nie w wilanowska, a powsinska i czerniakowska, potem pod wiaduktami trasy siekierkowskiej w lewo i zaraz (przy panoramie) na swiatlach w prawo i w bobrowiecka, potem w lewo w chelmska i do dolnej i w lewo w pulawska (w miedzyczasie pewnie bedzie kociol przy belwederskiej, moze byc tez przy dolnej pod gore) potem 2-3 swiatla i jestej przy woronicza.
Niestety kompletnie nie wiem jak wyglada o tej porze wilanowska i czy moja propozycja nie bedzie gorsza. |
_________________ Krzysio
Carisma 1.6 GL '96
Galant 2.5 V6 '97 |
|
|
|
 |
|
|