|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
jakiej grugości są głośniki w carismie z przodu i z tyłu? |
Autor |
Wiadomość |
mariusz515 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-11-2006, 12:09 jakiej grugości są głośniki w carismie z przodu i z tyłu?
|
|
|
Witam.
czy ktoś mi powie jakich wymiarów są głośniki w carismie ? bo chcem kupić jakieś głośniczki, myśle o magnacie , ale nie wiem jakich parametrów i jakiej wielkości?
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 26 razy Dołączył: 13 Lip 2005 Posty: 7812 Skąd: Olsztyn
|
|
|
|
 |
Sebancisz [Usunięty]
|
Wysłany: 13-11-2006, 21:34
|
|
|
Jak dobierałem głośniki poprostu wymontowałem stare, wtedy miałem pewność że będą pasowały wszystkie mocowania. Oczywiście pod warunkiem że są stare głośniki. |
|
|
|
 |
Revik [Usunięty]
|
Wysłany: 14-11-2006, 21:58
|
|
|
Na swoim przykladzie wiem ze basowe do carismy z tylu nie sa zbyt dobrym pomyslem, po prostu przy wiekszym natezeniu basow plastiki trzeszcza glosniej niz muzyka |
|
|
|
 |
detlef [Usunięty]
|
Wysłany: 15-11-2006, 16:24
|
|
|
ja powiem szczerze robilem patent inzynierski z tylu a mianowicie kupilem keenwod'y do tylu 16.5. srednica pasowala ale maskownica nie chciala pokryc glosnikow bo byly za wysokie wiec zmodernizowalem maskownice (wycialem kratke); potem zaczelo cos trzeszczec jak glosniej sluchalem muzyki wiec wstawilem pod maskownice kawalek styropianu. Pomoglo !
Pozdrawiam
detlef |
|
|
|
 |
|
|