2 wersje stronki mitsumaniakow |
Czy stronka mitsumaniaki powinna mieć taka samą szatę graficzna we flashu i w php |
tak |
|
90% |
[ 10 ] |
nie |
|
9% |
[ 1 ] |
|
Głosowań: 0 |
Wszystkich Głosów: 11 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-05-2005, 08:25 2 wersje stronki mitsumaniakow
|
|
|
Witam mitsumaniakow
Mam do Was wielka prośbę. Jak wszystkim wiadomo Firek robi stronke we flashu a Tagi ( mam nadzieje z moja skromna osoba) w php. Mam do Was pytanie. Czy obie wersje powinny być w tej samej szacie graficznej ( a przynajmniej bardzo podobnej) czy tez kazda inna szate.
Małe glosowanka ale jak napiszecie cos od siebie to tez bedzie milo
Prosze o podpowiedzi |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 05-05-2005, 09:17
|
|
|
no cóż jako w jakis sposob zainteresowany proponowałbym chociaz w jakims stopniu dostosować stronę do flashowej.. 2 strony mają powstać dla wygody użytkowników, tak więc nie mogą odbiegać od siebie formą a tym bardziej treścią...
Pozdro |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 05-05-2005, 18:50
|
|
|
w końcu to jedna firma, nie powinniśmy wychowywać bliźniaków w różnych ubrankach.. |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 05-05-2005, 19:46
|
|
|
jak najbardziej powinny byc identyczne
z tym ze moim skromnym zdaniem z tego co sie domyslam stronka bedzie statyczna. Czyli nie bedzie zadnego panelu administracyjnego ktory by dodawal artykuly itp automatycznie do podstron, tylko bedzie to trzeba robic recznie. Mam racje?
Jesli tak to ja bym pozostal tylko przy wersji html.
A nawet jesli powaznie wykorzystujecie zasob mozliwosci php i sqla to i tak uwazam ze wystarczy tylko php. Z flashem jest duzo zabawy a szkoda tracic czas, lepiej sie zabrac za jedna pozadna strone.
To co jest teraz mi sie ogolnie podoba. Wyglada dosc profesionalnie, moze troche zabardzo powaznie. Jednak uwazam ze jest ok, jedyne co bym zmienil to opzbyl bym sie calkowicie widoku miasta.
Wiem ze ma sie to kojarzyc z czyms ogromnym, jednak uwazam ze budynki nie pasuja do stron o samochodac. Trzeba tam wstawic jakies fajne logo oraz mam taka wizje:
ustawione obok siebie, podo podobnym katem rozne modele miskow w tym samym kolorze (proponuje srebrny) |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 09-05-2005, 08:24 Witam
|
|
|
Mam prośbę do ludzi zarządzających forum. Głosowanko już nieaktualne gdyż TAGi nam uciekł a ja się grzebię z identyczną grafiką jak robi Firek (oj Firek jak jeszcze coś zmienisz to ) Dzięki za głosy. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|