|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pytanie o GT z ogłoszenia |
Autor |
Wiadomość |
virus1982
Nowy Forumowicz
Auto: Honda
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-06-2011, 19:50 Pytanie o GT z ogłoszenia
|
|
|
Witam. Dopiero co pojawiłem się na forum i nie posiadam Mitsubishi ale rozglądam się za GT i chciałbym u Was zasięgnąć informacji co do jednego egzemplarza, bo chyba nie ma lepszego źródła takich informacji niż forum danej marki. Dlatego chciałbym zapytać o ten egzemplarz. Może coś o nim wiecie, może ktoś z Was oglądał? A może to samochód jednego z Was? Z góry dzięki za odpowiedzi.
http://moto.allegro.pl/mi...1655335921.html |
|
|
|
 |
Hensson
Nowy Forumowicz
Auto: rower (w holenderskim gazie)
|
Wysłany: 08-06-2011, 22:28
|
|
|
Za samą frazę:
"Chcesz mieć pożadną zabawkę to zapłać.albo szukaj dalej jakiejś zbieraniny...Pozdrawiam,acha i jeszcze jedno,jestem konkretnym gośćiem"
...brałbym go bez zbędnych pytań |
|
|
|
 |
virus1982
Nowy Forumowicz
Auto: Honda
|
Wysłany: 09-06-2011, 18:17
|
|
|
Wiem, wiem, opis jest jaki jest. Ale właśnie dlatego pytam, bo może ktoś z Was zna to auto i może akurat jest to sztuka godna uwagi. |
|
|
|
 |
Krystian990
Forumowicz

Auto: 3000GT SL `96r manual
Pomógł: 5 razy Dołączył: 23 Cze 2009 Posty: 172 Skąd: Dłużec
|
Wysłany: 10-06-2011, 02:46
|
|
|
Nie widziałem go na żywo ale z zdjęć i opisu wynika, ze warto jechać obejżeć bo powinien być wart swej ceny. |
|
|
|
 |
|
|