|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] 2x 2.5V6, kombi, 1998r, Gliwice: 1999r, Głogów |
Autor |
Wiadomość |
Tobi_
Nowy Forumowicz
Auto: BMW E36
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-06-2011, 19:26 [EAx 97-04] 2x 2.5V6, kombi, 1998r, Gliwice: 1999r, Głogów
|
|
|
Proszę o ocenę tych dwóch samochodów.
1. Mitsubishi Galant SPORT V6 2,5l
Pan z Gliwic, widziałem, że sprowadzał już galanty, może ma ktoś jakieś doświadczenia?
http://moto.allegro.pl/mi...1672974003.html

Kod: | Parametry
Rok produkcji (1900 - 2100): 1998
Przebieg (km): 189000
Pojemność silnika (cm3): 2498
Moc silnika (KM): 163
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Benzyna
Typ: Kombi
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: Czarny
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie
ABS, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Tempomat, Lakier metallic, Elektryczne lusterka,
Informacje dodatkowe
Sprowadzony,
Do zaoferowania mam samochód osobowy Mitsubishi Galant SPORT ,
rok 1998
silnik V6 2,5 l
Cena 9 999zł zawiera:
opłaconą akcyzę
tłumaczenie dokumentów
badanie techniczne
miesięczne OC
Wystawiam fakturę zakupu (kupujący nie płaci podatku od czynności cywilno-prawnych w wys.2% )
Wszelkie informacje tel. 880 000 969
|
2. MITSHUBISHI GALANT 2,5 V6 -24 KOMBI
Na zdjęciach g... widać ale może ktoś oglądał ten samochód?
http://moto.allegro.pl/mi...1676980803.html
Kod: | Parametry
Rok produkcji (1900 - 2100): 1999
Przebieg (km): 20000
Pojemność silnika (cm3): 2500
Moc silnika (KM): 163
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: Niebieski
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie
ABS, Autoalarm, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Elektryczne szyby, Lakier metallic, Hak, Alufelgi, Elektryczne lusterka,
Informacje dodatkowe
Zarejestrowany w Polsce,
Opis
WITAM AUTKO JEST B SPRAWNE PO WYMIANIE TYLNYCH AMORTYZATORÓW NA MONROE , KOMPLET KLOCKÓW HAMULCOWYCH KLIMATYZACJA SPRAWNA POSIADA ; ZEGARY BIAŁE LED SZYBY PRZYCIEMNIANE , LUSTERKA PODGRZEWANE ALUFELGI 15" LAKIER METALIK WNĘTRZE CZYSTE KIEROWCA NIE PALĄCY NIE STUKA PROWADZI SIĘ BEZ BŁĘDNIE NIE WYMAGA WKŁADU FINANSOWEGO CENA 9500 zł TEL 664665936
|
|
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 22-06-2011, 21:32, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Krystian99
Mitsumaniak

Auto: Galant
Pomógł: 4 razy Dołączył: 01 Lut 2011 Posty: 2961 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 21-06-2011, 19:35
|
|
|
Co do pierwszego to samochody od tego pana były już opisywane różne opinie o nim, może to odbicie światła ale na 5 zdjęciu jest różnica między klapą a botnikiem. na osłoniena silniku nie ma napisu no i bardzo tam czysto , a co do drugiego to rzeczywiście nic nie widać |
|
 |
barney85
Forumowicz
Auto: Galant EA5W 2000r
|
Wysłany: 21-06-2011, 19:55
|
|
|
Tego drugiego już gdzieś na necie na sprzedaż widziałem, i wydaje mi się e miał coś na szybie naklejony napis, no i ten tłumik... Ten drugi wg zdjęcia też ma inny odcień klapy...
Ten pierwszy jeszcze do tego ogolony z felg od sporta, radia i dywaników... |
|
|
|
 |
misza116
Mitsumaniak
Auto: EA5A 99 czarny szatan SE
|
Wysłany: 21-06-2011, 22:48
|
|
|
Co do drugiego - interesowałem się nim już jak był 1 tys droższy. Po krótkiej rozmowie telefonicznej zrezygnowałem...
Kiedy pytam jaka jest instalacja lpg, i słyszę : "panie..NAJLEPSZA jaka jest do tych silników...czyli zwykła" to od razu dziękuję. Jest jakiś tandetny gaz po najniższych kosztach wrzucony, z tego co pamiętam pan ma auto od pół roku, mi wystarczyło, żeby podziękować |
|
|
|
 |
badmdfk
Mitsumaniak dnb forever

Auto: A4/B6 1.8t s-line,Colt CZ3 1.3
|
Wysłany: 22-06-2011, 19:31
|
|
|
barney85 napisał/a: | drugi wg zdjęcia też ma inny odcień klapy... |
Z tego co wiem we wszystkich kombikach odcień klapy i zderzaka się nieco różni od reszty.
Co do pierwszego jeżeli chcesz pojechać a daleko nie masz to zerknij dokładnie na samochód. Ja byłem raz u oglądać gala u tego Pana i przyznam, że na zdjęciach wyglądał o niebo lepiej, tu odprysk tam wgniot tu nierówna szczelina, z tyłu jakieś dziwne zaprawki na nadkolach, i poza tym auto wyczysczone ze wszystkiego co się dało nawet cykaczy z przodu nie było. , absolutnie nie zniechęcam, 30 km to niedaleko więc może warto. |
_________________ http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=53593
 |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 22-06-2011, 21:30
|
|
|
Gliwice:
Tutaj trochę na temat pana z Gliwic: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=56288
Ma same perełki na sprzedaż, auta nie przekraczają 200tys km przebiegu.
Sam zdecyduj czy warto jechać. Na zdjęciach źle nie jest ale przy oględzinach wyjdzie więcej.
barney85 napisał/a: | Ten pierwszy jeszcze do tego ogolony z felg od sporta, radia i dywaników... |
Typowe
Głogów:
Zdjęcia oszałamiają mnóstwem szczegółów |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
|
|