Chcę kupić Lancera!!! |
Autor |
Wiadomość |
olo
Nowy Forumowicz
Auto: fiat
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 28-06-2011, 20:35
|
|
|
No cóż trzeba by mieć lekko większe zaufanie do sprzedaży przez ASO. Przebieg dość fajny - miejmy nadzieje że prawdziwy. Dziwi brak radia. Rdza na uchwycie chłodnicy i osłonie wydechu - standard. Silnik wymyty, ale przy takim przebiegu nie powinno to budzić podejrzeń... Cena chyba dość dobra. |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 29-06-2011, 11:26
|
|
|
Zaufanie trzeba mieć, ale ograniczone. Ważne, żeby nie był tak serwisowany jak Carisma, którą pokazali w TVN Turbo ,a którą to oni się zajmowali.
Ale auto i cena bardzo ciekawe. |
|
|
|
 |
olo
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 29-06-2011, 20:25
|
|
|
Fakt! to że to auto sprzedaje ASO nic moim zdaniem nie znaczy.Niestety takie czasy przyszły, że nikomu nie można wierzyć;) w następnym tygodniu popatrzę na to autko live... zobaczymy jak się prezentuje!! słyszę opinie, że ten konkretny model jest średnio udany:/ dzięki za zainteresowanie |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

|
Wysłany: 29-06-2011, 20:30
|
|
|
olo napisał/a: | że ten konkretny model jest średnio udany:/ |
Pod względem? Na forum ma swój dział i po za rzeczami eksploatacyjnymi nie ma tam życia... Więc problemów ogólnie z samochodem nie ma. W tych rocznikach co prawda może być problem w tylnym zawieszeniu, ramki okienne rdzewiały (ale to naprawiali), kierownica raczej do obszycia (ładniej wygląda), zegary z lat 80-tych (w skrajności można wymienić na poliftowe bez problemu). Po za tym nikt nie narzeka....? Z ciekawostek to jest lepiej wyciszony od nowego Lancera..... Poduchy, klima, elektryczne szyby są.... Co się średnio udało? |
|
|
|
 |
olo
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 29-06-2011, 20:55
|
|
|
podkreślam, że odkrywam dopiero misiaka:) masę kilometrów zrobiłem Canterem i od strony mechanicznej mogę powiedzieć że marka jest oki. Jednak canter a osobówka to co innego? nie prawdaż ? słucham, pytam, czytam itd. dlatego rzucam hasła(plotki) na forum aby znawcy marki się odzywali. Do tematu podchodzę lajtowo, nie napalam się ani nic z tych rzeczy... nie twierdzę że skośnooki coś spierniczył totalnie..chcę odkryć słabe punkty poszczególnych modeli które mnie interesują. Czy to prawda, że lakier jest miękki w tym modelu? i niektóre części są trudno dostępne? |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 29-06-2011, 21:58
|
|
|
Lakier lepszy niż w obecnych. Co do części, to bywa różnie. |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

|
Wysłany: 29-06-2011, 22:46
|
|
|
Można się doczepiać do wyglądu czy to z zewnątrz (szczególnie kombi które nie jest urodziwe) czy w środku (wieje poprzednią epoką) za to reszta raczej zaskakuje. Lakier na pewno jest mocny, dużo mocniejszy niż w obecnym Lancerze gdzie KAŻDY narzeka. |
|
|
|
 |
|