Lakiernik - okolice Wawy |
Autor |
Wiadomość |
Murmur [Usunięty]
|
Wysłany: 02-03-2006, 15:16 Lakiernik - okolice Wawy
|
|
|
Siemanko!
Czy znacie moze jakiegos dobrego i w miare taniego lakiernika w okolicach Warszawy? Dokladnie chodzi o pomalowanie calego samochodu i wyrownanie kilku wgniecen, oraz zaspawanie dziury na zamek w tylnej klapie... |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 02-03-2006, 15:41
|
|
|
Albo tani albo dobry
Mój jest niezły - Kofiemu też robił samochód a własciwie 2. A moich juz nie policzę |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Murmur [Usunięty]
|
Wysłany: 02-03-2006, 15:48
|
|
|
Oo, to jakies namiary bym poprosil. Orientujesz sie moze ile moze kosztowac pomalowanie Colcika na czarny kolor? |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 02-03-2006, 15:52
|
|
|
Namiary:
Zbigniew Pernej
ul. Mirtowa 1c
Warszawa Anin (Sadul)
tel 0 501 644 122
Malowanie/zmiana koloru jest bardziej skomplikowana bo na to co masz trzeba położyć podkład pod nowy kolor i dopiero lakier czarny.
Co do cen - gadaj z nim. Sporo zależy na jaki lakier sie zdecydujesz ale na byle "gów***" to on Ci tego nie zrobi. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2006, 08:55
|
|
|
Radykalna zmiana koloru auta jest OK pod warunkiem, że pogodzisz się z tym że w komorze silnika pozostanie stary czerwony kolor.
Moge polecić dobrego lakiernika, ale musiałbyś odbyć wycieczkę do Karpacza - lakierowałem u niego swojego śmigacza i jestem więcej niż zadowolony.
Lakierowanie DOBRZE całego auta DOBRYMI lakierami (podkład, lakier, klar, etc.) to koszt ~3000zł. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 27-03-2006, 09:59
|
|
|
slo_mo napisał/a: | Radykalna zmiana koloru auta jest OK pod warunkiem, że pogodzisz się z tym że w komorze silnika pozostanie stary czerwony kolor |
Niekoniecznie - można polakierowac wszystko ale..... to drożej kosztuje.... |
Just think...
. |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2006, 21:06
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | slo_mo napisał/a: | Radykalna zmiana koloru auta jest OK pod warunkiem, że pogodzisz się z tym że w komorze silnika pozostanie stary czerwony kolor |
Niekoniecznie - można polakierowac wszystko ale..... to drożej kosztuje.... |
...i "trochę" dłużej trwa |
|
|
|
 |
Sebancisz [Usunięty]
|
Wysłany: 19-11-2006, 21:32
|
|
|
Mam dobrego lakiernika we włochach, czy tani? nie wiem, ale widziałem pomalowane przez niego polo - ideał. Mają kabinę bezpyłową jak chcesz to dzwoń i się dowiedz 022 666-33-22 "ROBCAR" |
|
|
|
 |
|