|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Problem z odpaleniem na ciepłym silniku |
Autor |
Wiadomość |
grzeniek
Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI 125 KM 1998 r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-07-2011, 17:01 [Cari 1.8 GDI] Problem z odpaleniem na ciepłym silniku
|
|
|
Witam, mam pytanie, otóż moja niunia jak jest zimna pali pięknie, pięknie chodzi, natomiast po rozgrzaniu do temp. pracy już jest problem, raz nawet spaliny z egr się przez filtr cofnęły, mianowicie kręci pięknie a jak załapie to ma bardzo niskie obroty BARDZO!!!, dopiero jak przegazuje to jest ok, za wszelkie pomysły i sugestie pięknie dziękuję, Przepustnica zrobiona na LUSTRO . |
|
|
|
 |
pawkas
Forumowicz
Auto: galant 2.5
Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Lut 2011 Posty: 31 Skąd: Lubelskie
|
Wysłany: 15-07-2011, 10:22
|
|
|
czy po zrobieniu przepustnicy resetowałeś komputer ? |
|
|
|
 |
grzeniek
Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI 125 KM 1998 r.
|
Wysłany: 16-07-2011, 12:29
|
|
|
Tak, resetowałem i adaptowałem przepustnice, jest troche lepiej, teraz pomierze ciśnienie na pompie, sprawdze świece i zajrze do popychaczy, może niedomyka któregoś, mam troche roboty tylko czas nie pozwala, jak znajde przyczyne napewno opisze. |
|
|
|
 |
|
|