|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gaśnie na niskich obrotach |
Autor |
Wiadomość |
mick
Forumowicz
Auto: Carisma 99 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-07-2011, 11:14 Gaśnie na niskich obrotach
|
|
|
Witam mam carisme 1.8 gdi gaśnie na niskich obrotach - szukam mechanika wyszków i okolice ja sie już poddaje co do tego auta (chętnie sprzedam) |
|
|
|
 |
kuzi [Usunięty]
|
Wysłany: 12-07-2011, 20:51
|
|
|
Przepustnica do wyczyszczenia. Jest to 20 minut roboty. |
|
|
|
 |
mick
Forumowicz
Auto: Carisma 99 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-09-2011, 07:22
|
|
|
czyszczona przepustnica i jak by lepiej potem wyjęta , wymyta i też troche lepiej ale dzieje sie cos takiego gdy pracuje na luzie i chyba przechodzi w tryb oszczędny to mam takie wrażenia jak by na jeden gar nie paliła jakoś tak nie równo pracuje. Wystarczy troszke gazu dodać i jest ok ale potem znowu to samo , gaśnie najczęściej przy manewrach ale nie zawsze , i jeszcze obrotomierz czasami ma taki przeskok że dziwnie pokazuje obroty a przy włączonym zapłonie (silnik zgaszony) odrazu pokazuje 1500 obr. może jest to jakoś powiązane ? |
|
|
|
 |
|
|