|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2.5V6, 2001r, kombi, Kielce |
Autor |
Wiadomość |
koral
Forumowicz
Auto: Sigma kombi Galant kombi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-07-2011, 23:36 [EAx 97-04] Galant 2.5V6, 2001r, kombi, Kielce
|
|
|
Proszę o ocenę tego egzemplarza. Czy on już długo stoi do sprzedaży?
Więcej zdjęć
Cytat: | Typ: Kombi
Wersja: VI
Rok produkcji: 2001
Przebieg w km: 155 000 km
Skrzynia biegów: automatyczna
Moc: 160 KM (118 kW)
Pojemność skokowa: 2500 cm³
Rodzaj paliwa: benzyna
Kolor: srebrny-metallic
Liczba drzwi: 4/5
Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony / nieopłacony
Kraj pochodzenia: Niemcy
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, tempomat, światła przeciwmgłowe, niezależne ogrzewanie
Dodatkowe informacje:
serwisowany w ASO
Opis pojazdu:
Witam, mam do sprzedania Mitsubishi Galanta kombi 2,5V6 wersja Elegance z 2001r.Auto sprowadzone niedawno z Niemiec ,w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym.Zarówno silnik, skrzynia jak i zawieszenie pracują bez zarzutów.Amortyzatory przednie niedawno zostały wymienione.W chwili obecnej samochód ma założone prawie nowe opony zimowe.Więcej informacji udzielę telefonicznie.Proszę o kontakt wyłącznie osoby zainteresowane kupnem.Kontakt pod nr 695 150 502.Pozdrawiam.
|
Na jednym ze zdjęć widać uszkodzenie blachy - po czym to może być? |
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 13-07-2011, 09:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
brodzky
Mitsumaniak

Auto: '97 EA5W AT
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Lis 2005 Posty: 667 Skąd: Bielsko-Biała, czasem Sosnowiec
|
Wysłany: 12-07-2011, 23:41
|
|
|
Wgniecenie wygląda na uderzenie tyłem w słupek, pęknięty lakier na zderzaku. Jak zimówki założone to wnioskuję, że od zimy właściciela może szukać... |
_________________ Gaz jest... tani
Mój Galant |
|
|
|
 |
pierafal
Mitsumaniak

Auto: GALANT EA V6
Pomógł: 5 razy Dołączył: 06 Maj 2006 Posty: 207 Skąd: Zawiercie
|
Wysłany: 13-07-2011, 08:04
|
|
|
Pierwsze ogłoszenie pojawiło się w okolicach 10go maja, wówczas cena wystawiona 13900 + opłaty.
Nie wiem czy to kwestia padającego światła czy coś, ale wydaje mi się że kierownica jest bardziej wytarta niż sugerowałby to przebieg 155kkm. Zwróć uwagę na przełączniki na panelu klimy, często też są powycierane napisy (ale nawet jeśli nie są to też to o niczym nie swiadczy, bo wiem że handlarze je poprostu wymieniają). |
_________________ pozdrawiam, Rafał
|
|
 |
m6riano
Mitsumaniak Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Pomógł: 25 razy Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 7356 Skąd: Gdzie Syrenka w herbie jest!
|
Wysłany: 13-07-2011, 18:09
|
|
|
pierafal napisał/a: | kierownica jest bardziej wytarta niż sugerowałby to przebieg 155kkm |
Nie znajdziesz gala od handlarza poniżej 200tkm...przebieg jest bardziej negocjowalny niz cena..;-) |
_________________ Użytkownik zbanowany za działalność komercyjną - produkcja i sprzedaż naklejek Klubowych Mitsumaniaki.
 |
|
|
|
 |
koral
Forumowicz
Auto: Sigma kombi Galant kombi
|
Wysłany: 13-07-2011, 18:22
|
|
|
Heh, to prawda.
Ja się stanem licznika* nie sugeruję, zdecydowana większość aut sprzedawanych ma tam ustawione 200kkm +-20kkm
* nie mylić z przebiegiem |
_________________ Sigma kombi 3.0V6 M/T (sprzedana, hlip hlip)
Galant kombi 2.5V6 A/T
 |
|
|
|
 |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 11092 Skąd: Wieliczka
|