|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kordiank2- wszystkiego najlepsieszego |
Autor |
Wiadomość |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 16-08-2005, 08:28
|
|
|
Trochę spożniony ale szczere!! Zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka i wszystkiego co tylko ci wpadnie do głowy aby się spełniły. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 16-08-2005, 08:46
|
|
|
najlepszego Kordian |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
|
Wysłany: 16-08-2005, 08:54
|
|
|
Niech nam zyje i rozkwita, wszystkiego naj Kordian |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
|
Wysłany: 18-08-2005, 17:13
|
|
|
DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI
ogromnie dziękuję wszystkim za życzenia urodzinowe. wkradł się mały błąd jeśli chodzi o rocznicę mojego narodzenia - otóż w tym roku obchodzę okrągłe cztery dichi...
myślałem, że będę załamany upływem czasu i że już nigdy trójki z przodu. ale nie i to głównie dzięki mitsumaniakom i życzeniom w tym roku nie przeżywam (jeszcze) kryzysu wieku średniego. a co do trójki z przodu, cóż zawsze pozostaje 3,0 V6!
raz jeszcze wielkie dzięki i do zobaczyska na zlocie
pi.es. sorki, że dopiero teraz się odzywam, ale wpadłem na chwilkę do sieci i dalej zmykam na urlop...
[ Dodano: Czw Sie 18, 2005 5:33 pm ]
Efa! napisał/a: | Kariery scenicznej i najfajniejszego klawisza, jaki sobie wymarzysz (Motif, czy Tyros?... ) |
tak szczerze, to ja ani grać nie umiem, ani śpiewać, tylko instrument by się zmarnował... nie no, żartowałem - dzięki za wspaniałe pomysły na prezent dla mnie. jakaś eSka z yamah by wystarczyła... co do kariery, to raczej moim dziewczętom by się przydała, bo ja już występowałem na tej samej scenie, z tym samym nagłośnieniem i z tymi samymi światłami co kombii tylko inni ludzie obsługiwali sprzęt, ale i tak było nieżle |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
|
|