Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Okolice Kazimierza Dolnego 18-21.08 może ktoś się zaszwęda
Autor Wiadomość
lukas 78 
Forumowicz

Auto: pajero 2,5 tdi
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 02-08-2011, 09:33   Okolice Kazimierza Dolnego 18-21.08 może ktoś się zaszwęda

Planuję wyjazd do Kazimierza Dolnego od 18-21 sierpnia , może ktoś zabłądzi w tamtych okolicach. Ewentualnie szukam kogoś miejscowego lub obeznanego żeby podpowiedział co i jak pojechać i zobaczyć. Misiek na Atkach i raczej na bulwar niż w błoto i ostre krzaki więc żadnego hardcoru nie planuję, widokowo i bez większych szaleństw. Poszlajać się spalić trochę ON itp :wink:

Gobio 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero 2,8
Wysłany: 03-08-2011, 08:32   

Witam,

No jest tam trochę fajnych wąwozów do przejechania tyle tylko, że trochę mokro ale do tego czasu powinno byc już ok-jak nie będzie padać. Z tego co słyszałem to zamek jest nieczynny ale warto przepłynąć promem do Janowca na drugą stronę. Jest tam trochę kolegow którzy smigają różnymi autami 4x4 oraz na rynku osoba co zajmuje się odpłatnym przewozem po wąwozach. Jak nic nie wypadnie może i zabłądze :D

Pozdrawiam
Gobio

lukas 78 
Forumowicz

Wysłany: 03-08-2011, 09:52   

Byłoby nieźle, o promie do Janowca czytałem i mam zamiar zwodować miśka :) , ewentualnie jakieś wąwozy jak najbardziej, czytałem o kolesiach co robią tam wycieczki 4x4 z turystami, jest jeszcze jakiś tor czy trasa dla terenówek
http://pracownia.org.pl/d...48,article,4438
żadnego ekstremum nie planuję bo chciałbym wrócić o własnych siłach do domu:). Z resztą szkoda mi auta na topienie czy jazdę po krzakach. Ogólnie luzik i rekreacja :wink:

[ Dodano: 03-08-2011, 10:36 ]
tylko ten tor w Stanisławce to chyba dla quadów i enduro
http://www.squad-lublin.p...ntent&Itemid=57
a czymś takim to mój misiek raczej nie powalczy :)
http://www.youtube.com/watch?v=EvtOXQQchXU

[ Dodano: 03-08-2011, 10:47 ]
do czego można wykorzystac dzieciaka
http://www.youtube.com/watch?v=0-zk7c7kf_Y

Gobio 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 03-08-2011, 16:11   

No jak bedziesz to warto pojechać na wąwozy tylko te na których nie ma zakazów. Ja byłem tam raz na rajdzie zimowym jako pilot i kilka razy z kolegą co tam często jeździ. Osobiście więcej śmigam po stronie Janowca kolo Wisły. Też jest lajtowo - fajne widoczki i miejsca.

Pozdrawiam
Tomek

lukas 78 
Forumowicz

Wysłany: 03-08-2011, 16:34   

jestem za :D do Janowca rzut beretem , zaklepane mam noclegi już od miesiąca więc będę na 1000 % , jadę z druga połową ,ze mnie jest amator wystarczy kilka podjazdów trochę piachu i trawy i będę szczęsliwy :lol: Może da się jakieś ognisko gdzieś skręcić :)

Gobio 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 03-08-2011, 21:57   

Na ognisko jest sporo miejsc tylko komary chyba nie dadzą. :? Jak by co wal na PW.

lukas 78 
Forumowicz

Wysłany: 03-08-2011, 23:21   

może ktoś się znajdzie jeszcze chętny żeby nakarmić komary :lol:

Odpowiedz do tematu