|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9DI-D] Cari czyżby sprzęgło ??? |
Autor |
Wiadomość |
bonek2
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi carisma ,9 DID 115
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-08-2011, 16:52 [Cari 1.9DI-D] Cari czyżby sprzęgło ???
|
|
|
Jestem debiutantem i wśród posiadaczy miśków i na forum więc sorry jeśli nie doszukałem się tematu który być może był już poruszany.
2 Tygodnie temu kupiłem Carismę1,9 DID 115 PS 2002 169000 tkm z tzw pewnych rąk kupiona w ASO w kraju do 120000 serwisowana w MMC, jeden właściciel. Porobiłem w niej kilka rzeczy końcówki drążka, łączniki stabilizatorów , jakieś żaróweczki zmieniłem radio z kaseciaka na CD Mitsubishi ,głośniki no i oczywiści wrzuciłem na komputer i wszystko idealnie. Ale nie niestety nie jest idealnie. W czasie jazdy odnoszę wrażenie jakby Cari się „wysprzęglała” jakby ją coś przytrzymywało, czasem pod górę deptam o ona nic Czy to może być sprzęgło, jakiś jego element
Ile może kosztować wymiana i części , gdzie najlepiej szukać (mniemam że posada dwumasówkę ; czy trzeba ją też wymienić). Aha sprzęgło ;bierze; dość wysoko.
Pzdr |
_________________ mb |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23649 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 07-08-2011, 19:26
|
|
|
Jak się ślizga to do wymiany |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|