Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Kaszuby Zachodnie
Autor Wiadomość
mstrucz 
Forumowicz

Auto: Pinin 1,8 MPI
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 12-08-2011, 19:48   Kaszuby Zachodnie

Hej!
Z racji urlopu i poniedziałkowych wejść za free do muzeów, opracowałem trasę - miks, będącą połączeniem trasy z gazety Mercedesa 4x4 i trasy z AŚ. Z racji tego, że nie znalazłem chętnego pojechaliśmy z rodzinką sami. Moja trasa zaczynała się przy Cmentarzu Leśników łączyła się z trasą AŚ koło Borowego Młyna (należy z niego pojechać przez Upiłkę w stronę Lipczynka), ale można korzystając z obydwu roadbooków ułożyć trasę o długości 150km. Moja miała 60km i to głównie poza asfaltem.
Trasa jest naprawdę bardzo ciekawa, w części "mercedesowskiej" nawet ciekawsza, bardzo dobrze opisana. Od trasy nr 1 z AŚ trochę bardziej płaska, ale miejscami po opadach trudna (np. przejazd drogą pożarową po zalanym polu - kierowałem się brakiem wystających traw).
Polecam!

Zdjęcia

Odpowiedz do tematu