|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
demontaż tunela środkowego-gniazdo zapalniczki |
Autor |
Wiadomość |
zukosok
Forumowicz

Auto: Shogun 2,5td 1994
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 28-08-2011, 20:10 demontaż tunela środkowego-gniazdo zapalniczki
|
|
|
koledzy, potrzebuje jakieś informacji o demontażu środkowego tunela, nie działa mi gniazdo zapalniczki, podejrzewam ze kabelek jest uszkodzony, niestety nie mam bladego pojęcia jak zdemontować lub podnieść tunel za gałka zmiany biegów, za wszelkie informacje będę wdzięczny. |
_________________ pozdrawiam zukosok |
|
|
|
 |
rico.1
Forumowicz
Auto: Pajero II 2.5TD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 33 razy Dołączył: 07 Lip 2008 Posty: 480 Skąd: pomorskie
|
Wysłany: 28-08-2011, 22:46
|
|
|
zukosok napisał/a: | nie działa mi gniazdo zapalniczki, | przy wyłączonym zapłonie przeczyść najpierw styki w gniazdku, bo lubią korodować, a jak to nic nie pomoże, to w schowku pomiędzy fotelami dwie śruby na dnie, pod zaślepką przełączników tych przed schowkiem nastepne dwie śruby i jeśli dobrze pamiętam z tyłu tunelu przy podłodze kolejne dwie |
|
|
|
 |
zukosok
Forumowicz

Auto: Shogun 2,5td 1994
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 29-08-2011, 14:14
|
|
|
dzięki, styki sprawdzałem, dziś spróbuje rozebrać tunel.
[ Dodano: 30-08-2011, 22:33 ]
tak jak pisałeś 6 śrubek, usterka znaleziona i naprawiona, przepalony kabelek na gnieździe zapalniczki, chyba takie dodatkowe zabezpieczenie przeciążeniowe, co by wiązki nie upalić
dzieki |
_________________ pozdrawiam zukosok |
|
|
|
 |
|
|