|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
chyba mnie nie zabijecie ... ;P |
Autor |
Wiadomość |
ratajeq
Mitsumaniak

Auto: A4 B5 2.5 Q
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 183 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 25-11-2006, 22:29
|
|
|
kamilholland napisał/a: | ladne fotki ale... |
ale ... |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 4107 Skąd: Grudziądz
|
Wysłany: 27-11-2006, 17:43
|
|
|
nie przejmuj sie postami kolegi, potrzebowal troszke nabić, bo ogłoszenie chciał umiescic..
Pozdr |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21947 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 04-03-2007, 23:33
|
|
|
Bardzo ładny zderzak tylny (napewno ładniejszy niż w CAO), deska rozdzielcza też mi się podoba. Poza tym super jest to, że ma obrotomierz . W Coltach 1.3 tego nie ma. Jest chyba bardzo zadbany. Tapicerka foteli też niebrzydka.
Nie podoba mnie się atrapa (do niczego nie pasuje w aucie tej klasy) no i tylna klapa...zresztą sam nie wiem, może nie jest taka zła. Generalnie dla mnie jedną z najważniejszych cech auta przy zakupie jest jego indywidualność i niepowtarzalność. Dlatego pod tym względem Twój Proton jest rewelacyjny. |
|
|
|
 |
asgar [Usunięty]
|
Wysłany: 12-03-2007, 14:37
|
|
|
ratajeq,
Heja
wczoraj kupilem protona 416 mozesz mi napisac jak tam z czesciami do niego? jak sie spisuje samochod, jakies awarie? mozesz mi odpisac? |
|
|
|
 |
asgar [Usunięty]
|
Wysłany: 12-03-2007, 14:50
|
|
|
Moj proton to 416 v16 z 96 roku, kosztowal mnie 6 tysia. w wyposazeniu ma centralny zamek, elektryczne lusterka, elektrycznie podnoszone szyby elektroniczny wtrysk immobiliser, klima, wspomaganie kierownicy i takie tam duperelki. Mozecie mi napisac dlaczego one sa takie tanie? czy nie wtopilem kaski na ten samochod? |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 12-03-2007, 15:12
|
|
|
asgar napisał/a: | Moj proton to 416 v16 z 96 roku, kosztowal mnie 6 tysia. w wyposazeniu ma centralny zamek, elektryczne lusterka, elektrycznie podnoszone szyby elektroniczny wtrysk immobiliser, klima, wspomaganie kierownicy i takie tam *cenzura*. Mozecie mi napisac dlaczego one sa takie tanie? czy nie wtopilem kaski na ten samochod? | Nie ukrywajmy, że kupując "oryginalne" Mitsu, płacisz też za markę. Proton to tak jak Ptasie Mleczko, ale w opakowaniu Carrefour. To samo, ale w innym opakowaniu. Z częściami mechanicznymi nie powinieneś mieć dużych problemów, gorzej z blacharką. Czy przepłaciłeś za swój egzemlarz? Trudno cokolwiek powiedzieć, nie oglądając auta... |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21947 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 12-03-2007, 19:22
|
|
|
asgar napisał/a: | czy nie wtopilem kaski na ten samochod? | Załóż nowy temat w tym dziale i się pochwal tym co kupiłeś. Wtedy napewno Ci odpowiemy. Koniecznie wklej fotki. |
|
|
|
 |
ratajeq
Mitsumaniak

|
Wysłany: 10-02-2009, 10:31
|
|
|
w sumie dawno nie pisałem ...
w tym czasie misiu poza standardowymi wymianami miał:
- planowana głowicę, przy okazji wymiany uszczelki, bo lekko sączyła
- wymieniona cewkę bo stara padła (co ciekawe pękła na pół!)
- wymienione laczki na Yokohama A.drive 175/70/R13 82T (muszę przyznać że za tą cenę naprawdę dobre)
no i niestety dostał strzała w tył i po pięknym zderzaku ... szczerze to nie mam nawet kiedy tego zrobić :/ w jeździe nie przeszkadza, jest tylko wgniecony i pęknięty w miejscu gdzie miał bliskie spotkanie z podłużnicą ...
ogólnie nie narzekam, ale zauważyłem że jest bardzo wrażliwy na jakość paliwa ... na dobrym paliwie chodzi ładnie, ciągnie aż miło, na gorszym głośno chodzi, jest mułowaty ... |
|
|
|
 |
ratajeq
Mitsumaniak

|
Wysłany: 11-03-2009, 22:49
|
|
|
dzisiaj, tj. 11 marca misiu dostał nowy wydech ;] ... nowy kat, rura środkowa i tłumik końcowy, kosztowało 750PLN ...
ale stary kat był pusty (wydmuchało wszystko) i zatkał tłumik, do tego urwała sie rura przed tłumikiem ... wiec padła decyzja że wszystko nowe zakladamy ... no i jest nawet fajnie mruczy, jutro wrzucę filmik jak nie zapomnę |
|
|
|
 |
|
|