|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.8 TD] Włącznik, przełącznik tylnej wycieraczki? |
Autor |
Wiadomość |
Goliasz
Forumowicz
Auto: Pajero I wagon 3000 V6
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 05 Cze 2011 Posty: 70 Skąd: Wielkopolska/powiat śremski
|
Wysłany: 02-09-2011, 09:37 [2.8 TD] Włącznik, przełącznik tylnej wycieraczki?
|
|
|
Do czego służy ten http://allegro.pl/wlaczni...1773887808.html przełącznik?
Tylną wycieraczkę włączam pokrętłem przy manetce od wycieraczek przednich, a po włączeniu ww. włącznika nic się nie dzieje. |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 02-09-2011, 10:31 Re: Włącznik, przełącznik tylnej wycieraczki?
|
|
|
Goliasz napisał/a: | Do czego służy ten http://allegro.pl/wlaczni...1773887808.html przełącznik?
Tylną wycieraczkę włączam pokrętłem przy manetce od wycieraczek przednich, a po włączeniu ww. włącznika nic się nie dzieje. |
Włącznik tylnej wycieraczki, sprawdź sam silniczek w mechanizmie tylnej wycieraczki. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
Goliasz
Forumowicz
|
Wysłany: 02-09-2011, 10:54 Re: Włącznik, przełącznik tylnej wycieraczki?
|
|
|
zbyszekm2 napisał/a: | Goliasz napisał/a: | Do czego służy ten http://allegro.pl/wlaczni...1773887808.html przełącznik?
Włącznik tylnej wycieraczki, sprawdź sam silniczek w mechanizmie tylnej wycieraczki. |
Ale przecierz wycieraczka działa, po cholerę włączanie wycieraczki pokrętłem przy manetce i dodatkowym włącznikiem? |
|
|
|
 |
Faraonix
Forumowicz

Auto: Pajero 2.8 TD / 1996
Pomógł: 22 razy Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 770 Skąd: Śląskie
|
Wysłany: 02-09-2011, 17:09
|
|
|
aukcja jest do pajero I a my piszemy na forum o pajero II.
Moze jedynka miala pstryczek |
|
|
|
 |
Goliasz
Forumowicz
|
Wysłany: 03-09-2011, 12:58
|
|
|
Faraonix napisał/a: | aukcja jest do pajero I a my piszemy na forum o pajero II.
Moze jedynka miala pstryczek |
Rzeczywiście, nie zauważyłem, że aukcja dotyczy I (szukałem obrazka), ale II ma taki sam włącznik, temat zamknięty. |
|
|
|
 |
klabton
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero Sport
|
Wysłany: 03-09-2011, 22:11
|
|
|
tomek5 napisał/a: | Ten włącznik to podgrzewanie przedniej szyby pod wycieraczkami. |
Dokładnie. Teoretycznie po włącznieniu tego guziora, dolna część szyby, tam gdzie przylegają wycieraczki, powinna w szybkim tempie roztopić lód czy co tam zimowego usiądzie.
U mnie to nie działa z prostego powodu - nie mam oryginalnej szyby. |
|
|
|
 |
|
|