Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Rekord zapakowania
Autor Wiadomość
koral 
Forumowicz

Auto: Sigma kombi Galant kombi
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 12-09-2011, 01:02   Rekord zapakowania

Ciekawi mnie, co udało Wam się przewieźć w Sigmie, bardziej objętościowo niż wagowo. Ja miałem 2 ciekawe kursy:
1. nad morze, 5 dorosłych osób i duży pies, który miał prawie najwygodniej, bo miał swoje miejsce w bagażniku
2. na wyspę Wolin, 3 osoby i 3 rowery, wszystko w środku

VirMan 
Mitsumaniak
maniacc

Auto: Diamante XS'94
Wysłany: 12-09-2011, 17:05   

Mnie udało sie w kombi zmieścić fotel ,dwie szafki , mase ubrań ksiazek , komputer, drukara (laserowa - duuza) i ogólnie pół przeprowadzki , auto załadowane po sufit i jechało - no cóż - troche zmulone ale fajnie :D pasażer (żonka) na kolanach jakieś graty i pod nogami kwiatki :D

adpiekar 
Forumowicz

Auto: sigma 92r.12V, Pajero IV Dakar
Wysłany: 12-09-2011, 21:06   

Witam.
Przewiozłem kiedyś materac z IKEA 200X160 cm. w swoim sedanie ze swoim szwagrem obaj po 1,87 wzrostu . 100 km. było boskie. Twarz przy szybie,kierownica max do góry,szwagier nieźle się gimnastykował aby piwo wypić do dna.

michałnataliya 
Forumowicz

Auto: sigma kombi 93, 12V
Wysłany: 19-09-2011, 21:25   

Ciekawy temat :biggrin: Ja, żona, córka, pies oraz pozostałe pół mojego życia w środku. Ćwiartka żywota na dachu w kufrze wraz z rowerem upiętym na relingach (1/8 w sercu, a ósma 1/8 jedzie sama na czterech kołach). Nie zapomnę tego... Dziecko okablowane (dvd i podobne). My z przodu również okablowani- ładowarki, navi, cb. Żona dodatkowo z psem na kolanach. 2/3 tylnego siedzenia oczywiście złożone i wszystko tam łącznie z bagażnikiem kombi, załadowane po sufit. Trasa Poznań- Ukraina (m.Czerkasy). Przejazd nadaje się na małą książeczkę, jednak po ostatnim razie powiedziałem sobie- nigdy więcej. Szkoda auta, wolę pociąg lub samolot. Oczywiście bez tylu bagaży (życiowych nie kalkuluję tutaj :mrgreen: ). Pozdrawiam.

wojtas 
Mitsumaniak

Auto: Sigmy, Zaćmienie i Kociak
Wysłany: 21-10-2011, 20:20   

Widać jak kombi dzielnie zastępuje kemping: :mrgreen:

VirMan 
Mitsumaniak
maniacc

Auto: Diamante XS'94
Wysłany: 22-10-2011, 09:37   

Dobra wygrałeś :D - rewelacyjna fotka :D Muszę kiedyś spróbować tego - czekam w sumie 4 lata - wcześniej nie miałem kasy na fajnego kombiaka, teraz nie mam czasu na wyprawę :D wielki szacun za zapakowanie i dobry porządek przy tym! :!:

yasiu87 
Forumowicz

Auto: ToyoRenoFiat
Wysłany: 14-01-2012, 11:17   

Witam,
dawno mnie tutaj nie było ale ostatnio znowu szukam sigmy i zaglądam więc pomyślałem że pochwale się moim rekordem...

3 dorosłych facetów, 2 basy estradowe po 1250w każdy, 2 fronty estradowe po 600w, rampa oświetleniowa rozkładana na 3m, zestaw świateł (wtedy akurat było 8 sztuk), 2 odtwarzacze cd, mixer, maszyna do dymu, 2 końcówki mocy (duże i ciężkie), 2 walizki płyt cd, 2 walizki osprzętu kabli itd. Wszystko w środku! nawet 2 jechało komfortowo, trzeci był trochę przytulony ale bez problemu dotarliśmy do celu :)

p.s. nagłaśniam i prowadzę imprezki ;)

Odpowiedz do tematu