|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Colt 1981 |
Autor |
Wiadomość |
kurolap
Nowy Forumowicz
Auto: Colt 1981
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-09-2011, 21:36 Colt 1981
|
|
|
Słuchajcie drodzy Mitsumaniacy.
Nie jestem całkiem z waszej bajki, aczkowlwiek wielkim miłośnikiem motoryzacji jestem. (zwłaszcza klasyków)
Zarejestrowałem się na tym forum, aby uchronić od zniszczenia/zardzewienia/rozkradzenia jednego Colta.
Moim zdaniem rzadkiego, a wy to potwierdzicie lub nie.
Jak się sprawa ma:
Otóż wiem gdzie stoi (u mojego znajomego) Colt Pierwszej Generacji z 1981.
Ów człowiek chce się go pozbyć ale nie natrętnie. (niewiele w tym kierunku robi)
A mnie się robi za każdym razem żal tego samochodu, bo jest naprawdę w niezłym stanie, zwłaszcza blacharskim. Mam ogólne wrażenie, że niewiele mitsubishi (a szerzej Japończyków) przetrwało z tamtych lat. Wiem, że jest w nim silnik 1.4 i automatyczna skrzynia biegów.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany mam telefon, mogę przekazać i lokalizację (warszawa)
P.S.
Chciałem zmusić owego znajomego żeby zamieścił zwykłe ogłoszenie, ale już po rejestracji zauważyłem, że zamieszczanie ogłoszeń przez "nowicjuszy" jest zablokowane.
Pozdrawiam
Kuba-s |
|
|
|
 |
|
|