|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lusterko - wkład plastikowy |
Autor |
Wiadomość |
pantonik1
Mitsumaniak
Auto: Pajero III 3.2 DI-D Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Paź 2007 Posty: 131 Skąd: Lubaczów
|
Wysłany: 23-09-2011, 21:39 Lusterko - wkład plastikowy
|
|
|
Witam kolegów. Mam mały problem, mianowicie szkło w lusterku zaczęło luźno latać, więc wykręciłem lusterko i zobaczyłem, że jest ułamany plastikowy zaczep, co trzyma lusterko. W spawaniu może być problem, ponieważ lusterko ciasno tam zachodzi i nie mam jak dokładnie pospawać. Czy można gdzieś kupić sam ten plastikowy wkład (na nim trzyma się szkło), czy szukać lusterka w całości? |
_________________ O samochód należy dbać tak samo, jak o kobietę! - bądź bardzo podobnie:-) pantonik1 |
|
|
|
 |
haszugumis
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero II 3.5 lpg 208ps rok:97
|
Wysłany: 23-09-2011, 21:46
|
|
|
allegro.pl |
|
|
|
 |
pantonik1
Mitsumaniak
|
Wysłany: 23-09-2011, 23:02
|
|
|
Czyli całe lusterko? |
_________________ O samochód należy dbać tak samo, jak o kobietę! - bądź bardzo podobnie:-) pantonik1 |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 26-09-2011, 19:17 Re: Lusterko - wkład plastikowy
|
|
|
pantonik1 napisał/a: | Witam kolegów. Mam mały problem, mianowicie szkło w lusterku zaczęło luźno latać, więc wykręciłem lusterko i zobaczyłem, że jest ułamany plastikowy zaczep, co trzyma lusterko. W spawaniu może być problem, ponieważ lusterko ciasno tam zachodzi i nie mam jak dokładnie pospawać. Czy można gdzieś kupić sam ten plastikowy wkład (na nim trzyma się szkło), czy szukać lusterka w całości? |
Lew czy prawe? |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
DEDOOR [Usunięty]
|
Wysłany: 29-09-2011, 10:35
|
|
|
taniej byloby zastosowac Patex-fix.Moje jak na razie sie trzyma, zobaczymy w zimie |
|
|
|
 |
migmat
Nowy Forumowicz
Auto: Galant EA2W
|
Wysłany: 30-09-2011, 10:29 Re: Lusterko - wkład plastikowy
|
|
|
pantonik1 napisał/a: | Witam kolegów. Mam mały problem, mianowicie szkło w lusterku zaczęło luźno latać, więc wykręciłem lusterko i zobaczyłem, że jest ułamany plastikowy zaczep, co trzyma lusterko. W spawaniu może być problem, ponieważ lusterko ciasno tam zachodzi i nie mam jak dokładnie pospawać. Czy można gdzieś kupić sam ten plastikowy wkład (na nim trzyma się szkło), czy szukać lusterka w całości? |
Moje trzyma się na kleju do szyb. Spawać się nie dało. |
|
|
|
 |
pantonik1
Mitsumaniak
|
Wysłany: 30-09-2011, 23:05 Re: Lusterko - wkład plastikowy
|
|
|
zbyszekm2 napisał/a: | pantonik1 napisał/a: | Witam kolegów. Mam mały problem, mianowicie szkło w lusterku zaczęło luźno latać, więc wykręciłem lusterko i zobaczyłem, że jest ułamany plastikowy zaczep, co trzyma lusterko. W spawaniu może być problem, ponieważ lusterko ciasno tam zachodzi i nie mam jak dokładnie pospawać. Czy można gdzieś kupić sam ten plastikowy wkład (na nim trzyma się szkło), czy szukać lusterka w całości? |
Lew czy prawe? |
Prawe:-) |
|
|
|
 |
|
|