Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] Avance V6, 2001, kombi, srebrny, Tomaszów Mazowi
Autor Wiadomość
ricardinho 
Nowy Forumowicz

Auto: Galant '98
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-10-2011, 14:01   [EAx 97-04] Avance V6, 2001, kombi, srebrny, Tomaszów Mazowi

Witam . :) Zamierzam kupić auto i zdecydowałem się na Mitsubishi Galant. Znalazłem coś takiego, aukcja na pierwszy rzut oka wygląda uczciwie, ale dla mnie jako nowicjusza w tym temacie. Będę wdzięczny jeśli zerkną na nią i wypowiedzą się fachowcy od Galanta. ;)

Kod:
Auto po zakupie miało wymienione kompletne sprzegło marki luk.Po wymianie wszystkich płynów i filtrów.(lipiec 2011) Nowe opony letnie marki Goodride 215/45R17.Wymienione zostały również tarcze hamulcowe i nowe klocki hamulcowe(we wrześniu!).Radio marki Pioneer na gwarancj.Na zime opony Michelin na feldze aluminiowej 15" w cenie pojazdu.Zgadzam sie na sprawdzenie auta w dowolnie wybranej stacji diagnostyczej na terenie miasta.Mozliwa zamiana.Chętnie na busa Maxa aczkolwiek rozważe każdą propozycje.

VIN - JMBLNEA5W1Z000771

-ABS
-el. szyby
-el. lusterka
-klimatyzacja
-skórzana tapicerka
-alufelgi
-centralny zamek
-poduszka powietrzna
-radio / CD
-wspomaganie kierownicy
-immobiliser
-tempomat
-podgrzewane fotele
-ESP
-światła przeciwmgłowe
-przyciemniane szyby

Zdjęcia z aukcji:

Link do aukcji
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 09-10-2011, 12:44, w całości zmieniany 1 raz  

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 08-10-2011, 18:42   

esp to auto nie ma. szyba przednia była wymieniana pytanie dlaczego ? trzeba się przyjrzeć, auto ma w środku kratkę dla jednych to plus dla innych minus, oby była demontowana, ogólnie wygląda na zadbaną sztukę, jeżeli tak jest to wart tych pieniążków, dowiedz się jeszcze na temat rozrządu kiedy robiony i na jakich gratach i czy ma jakąś fakturę na to bo na słowo w tym wypadku wierzyć nie można.

Krystian99 
Mitsumaniak

Auto: Galant
Wysłany: 08-10-2011, 21:11   

Całkiem niezła sztuka jak w realu wygląda jak na zdjęciach to wart tych pieniędzy :)

motke 
Mitsumaniak

Auto: EA5W
Wysłany: 08-10-2011, 22:45   

z vin wychodzi że rok produkcji 2000, wersja Elegance, wypatrzone na http://www.japancars.ru/c...BLNEA5W1Z000771 :)
Z tego co się orientuję Avance wychodziły tylko w tiptronic -u (mogę się mylić). Regulacja lędźwiowa ręczna pasażera? nowość której nie wiedziałem że istnieje, myślałem tylko że jest elektryczna.
Ogólnie ładny. Poproś jeszcze o zdjęcia komory silnika.

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 09-10-2011, 01:28   

motke, mi detali.ru pokazuje końcówkę 2001 jako rok produkcji ale tutaj dekodery często się mylą jeżeli chodzi o ostatnie wypuszczone sztuki więc nie ma co się tym sugerować, co do wersji elegance do japancars.ru wszystkie avancy tak dekoduje. no i były zarówno tiptroniki jak i manuale więc to nie ma nic dorzeczy.

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 09-10-2011, 10:33   

Jeden z 1200 sztuk wyprodukowanych pomiędzy marcem 2000 a wrześniem 2002 sygnowanym rocznikiem 01, pozatym opony GoodRide, to nic specjalnego, chińszczyzna wręcz niebezpieczna, ktoś co nie spróbował się z nimi zapoznać, może się na nich przejechać po pierwszymn lepszym leciutkim deszczyku, osobiście pojechałbym obejrzeć to auto, zobaczyć co tak naprawde jest warte ;-)
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

ricardinho 
Nowy Forumowicz

Auto: Galant '98
Wysłany: 09-10-2011, 20:16   

Dzięki wszystkim za opinie. :) Utwierdziliście mnie w przekonaniu, by poświęcić czas i auto obejrzeć.

Derpin po czym poznałeś, że przednia szyba była wymieniana ? Chyba nie po kolorze. :P

Robertdg a co, sprzedajesz ? :>

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 09-10-2011, 20:26   

Swojego nie sprzedaje :-)
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 09-10-2011, 21:18   

ricardinho napisał/a:
erpin po czym poznałeś, że przednia szyba była wymieniana ? Chyba nie po kolorze. :P

przyciemniany pasek na górze szyby, z tego co się orientuje org był zawsze bez paska, a zamiennik możesz kupić albo z albo bez :)

Odpowiedz do tematu