Tragedia na Zlocie Klubu Peugeot |
Autor |
Wiadomość |
siwek
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6 GL + LPi, Mazda 6 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-09-2010, 07:36
|
|
|
Morfi napisał/a: | siwek już wpłacił | to jest tragedia dla rodziny, więc warto wspomóc nawet małą kwotą. Myślę ze lepiej tu wpłacić niż wydac te pieniadze na jakieś bzdury.
Ale to sprawa każdego indywidualnie. |
_________________ "Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale te osiem godzin czekania na wyjście to już totalny absurd."
 |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
|
Wysłany: 23-09-2010, 11:38
|
|
|
Mam propozycję. Znalazło by się parę chętnych osób w ramach delegacji z wieńcem? Z tego co wiem, to Artur był z WWA a tam mamy dość zgraną ekipę. Wysupłać 100-150 z kasy klubowej na wieniec od MitsuManiaków i chętne osoby mogły by zawitać na pogrzebie. Wydaje mi się, że byłby to miły gest z naszej strony i mimo tego, że nie cofnie on tragedii to podniesie nieco na duchu pogrążonych w żałobie rodziców tragicznie zmarłego.
Propozycję podaję do rozkminy i szybkich decyzji. |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 23-09-2010, 11:43
|
|
|
londolut napisał/a: | Propozycję podaję do rozkminy i szybkich decyzji. |
No to lepsza opcja niż jakaś kasa na konto. Może to fajnie wygląda (z tą kasą), a rzeczywistość jest brutalna i częstą z tą kasą może być więcej problemu niż pożytku. |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
|
Wysłany: 23-09-2010, 21:38
|
|
|
londolut napisał/a: | Mam propozycję. Znalazło by się parę chętnych osób w ramach delegacji z wieńcem? Z tego co wiem, to Artur był z WWA a tam mamy dość zgraną ekipę. Wysupłać 100-150 z kasy klubowej na wieniec od MitsuManiaków i chętne osoby mogły by zawitać na pogrzebie. Wydaje mi się, że byłby to miły gest z naszej strony i mimo tego, że nie cofnie on tragedii to podniesie nieco na duchu pogrążonych w żałobie rodziców tragicznie zmarłego.
Propozycję podaję do rozkminy i szybkich decyzji. |
Przed Galantem była Cari przed Cari był peugeot , a na forum pugolota przeczytałem coś takiego :
ePiotr napisał/a: | wlasnie wrocilem ze spotkania,ustalone zostalo ze bedzie jeden wieniec od wszystkich klubow(byli przedstawiciele 206,306,406)chodzi o to zeby niue robic problemu z taka iloscia wiency i kwiatow(ma byc urna a nie trumna)oraz zeby wiecej kasy przeznaczyc na "ziemskie"potrzeby,kasa na wieniec bedzie wzieta z wplat na konto ktore zostalo podane,reszta kasy bedzie rozdysponowana na potrzeby "okolopogrzebowe"(np.sciagniecie wraku samochodu do Wawy zeby ulzyc rodzinie)ewentualna pomoc dla przyjezdnych na pogrzeb(przynajmniej ja to tak zrozumialem i nie bardzo mi sie to podoba)oraz na pomoc dla chlopakow ktorzy sa w szpitalu bo bedzie napewno potrzebna,chca tez pomoc w rodzinie zmarlego"kolegi"(cos bylo o kosztach szkoly dziecka)[...] |
a później:
ePiotr napisał/a: | ANDRIUBIKER napisał/a: | uwazam ze lepiej poprostu uskladac i dac bezposrednio rodzinom tych poparzonych |
na tym spotkaniu byl jeden z adminow klubu 406,bardzo rzeczowy i konkretny czlowiek,jest mocno zaangazowany w temat i wydaje mi sie ze bedzie lepiej wiedzial gdzie sa najwieksze potrzeby i to nie tylko teraz ale za kilka lub kilkanascie miesiecy, bo mysli naprawde przyszlosciowo a kasa napewno bedzie potrzebna tez pozniej jak przyjdzie czas rechabilitacji,nam ciezko bedzie okreslic dokladnie potrzeby a wydaje mi sie ze pomoc powinna objac rowniez rodzine tego zmarlego,oczywiscie temat jest ciagle otwarty i do przedyskutowania,jedno jest pewne,trzeba sie sprezyc i zapiac wszystko w kilka dni zeby nie trwalo to tygodniami wiec jezeli jest ktos zdecydowany to proponuje juz dokonywac wplat,jezeli wplacimy jako klub to bedzie to wieksza kwota [...] |
Przynajmniej tak to załatwili posiadacze Pugolotów. |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
Chudy23 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-09-2010, 22:36
|
|
|
[*] |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 24-09-2010, 11:27
|
|
|
Niestety zmarł drugi z poszkodowanych.
Tragedia się stała - my tez musimy wyciągnąć z niej wnioski dotyczące organizacji Zlotów... |
Just think...
. |
|
|
|
 |
koszmarek
pure energy :-) ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
|
Wysłany: 24-09-2010, 11:32
|
|
|
[*][*] |
_________________ Jestem absolutnie bardzo rozgadanym i wszędobylskim stworzeniem |
|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
|
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
|
Wysłany: 24-09-2010, 13:57
|
|
|
http://406-klub.pl/index....pogrzeb-artura/
Kod: | Pogrzeb Artura
data 29.09.2010
godz 12:30
kościół murowany na Bródnie
Na spotkaniu organizacyjnym w Warszawie ustalono zdecydowanie, że będzie jeden wieniec od nas wszystkich, nie będziemy dzielić się na kluby. |
|
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
Morfi
Mitsumaniak Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
|
Wysłany: 27-09-2010, 11:59
|
|
|
Mikołaj wraca do zdrowia a rany się goją. Ma popażone ręce i drogi oddechowe.
Mamy pozdrowienia od jego żony Majki, której miałem przyjemnośc pomóc w transporcie |
_________________ Moje OPC http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=96694
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain |
|
|
|
 |
DJwiewiórka
Mitsumaniak lubię duże orzeszki

Auto: colt CJ 1.6; clou
|
Wysłany: 02-10-2010, 22:17
|
|
|
skromna pomoc finansowa od DJwiewiórki poszła
prześledźmy te tematy, może ktoś z MirsuManiaków z okolic będzie mógł jeszcze pomóc
http://406-klub.pl/index....-w-kosciankach/ |
_________________ człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych,
ale i za te, które w innych budzi |
|
|
|
 |
pamar
Mitsumaniak Kainamustim

Auto: Carisma 1,9TD Colt VII 1,3
Zaproszone osoby: 2
|
|
|
|
 |
DJwiewiórka
Mitsumaniak lubię duże orzeszki

Auto: colt CJ 1.6; clou
|
Wysłany: 01-11-2011, 19:59
|
|
|
[*] [*] [*] |
_________________ człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych,
ale i za te, które w innych budzi |
|
|
|
 |
|