|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pilnie potrzebny garaż z prądem na sobote lub niedziele |
Autor |
Wiadomość |
KubaKrakow [Usunięty]
|
Wysłany: 07-12-2006, 12:13 Pilnie potrzebny garaż z prądem na sobote lub niedziele
|
|
|
Witam panowie!!
Dawno już mnie nie było na naszych spotkaniach ostatnio jedynie widziałem się na chwilke z Browarem.Mam problem ponieważ rozbiła się szyba w szyberdachu w moim Colciku na skutek uszczelniania:).I od 2 tyg jeżdże z piękną niebieską folią na dachu:D a że pogoda zaczyna dawać się we znaki wypadałoby zrobić z tym szyberdachem tym bardziej że woże inny szyberdach w bagażniku tylko jest mały problem ponieważ ten szyberdach jest dłuższy od poprzedniego o 3 cm więc trzeba wyciąć w dachu większą dziure i mam prośbe jeśli ktoś mógłby mi użyczyć na 2-3 godzinki w weekend garażu to byłbym bardzo wdzięczny tylko potrzebny w garażu jest prąd!! Z góry dzieki czekam na jakieś info
Kuba |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 07-12-2006, 12:30
|
|
|
Mam garaż, mam prąd tylko że w week pracuje. Sb do 21, nd do 19. |