|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nadkola przednie |
Autor |
Wiadomość |
xor
Mitsumaniak handlarz żywopłotem

Auto: Galant 2.5 '98 SE
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Paź 2006 Posty: 653 Skąd: Warszawa, Bielsko-Biała
|
Wysłany: 06-11-2011, 14:57 Nadkola przednie
|
|
|
Mam uszkodzone nadkole przednie, potrzebuję wymienić. W ASO oczywiście ceny rzucili ponad 600...
Na allegro oryginałów używek nie ma za wiele, natomiast jest trochę zamienników, i tu pytanie - ktoś z Was miał do czynienia z przednimi zamiennikami do tego outka ? |
_________________ Rekin bulwarowy |
|
|
|
 |
wąs
Nowy Forumowicz
Auto: OII 2.0TDI 08
|
Wysłany: 07-06-2015, 13:50
|
|
|
Cześć! Podbijam temat
Znacie jakieś dobre zamienniki do OII TDI czy może lepiej kupić oryginalne używki? |
|
|
|
 |
visitor
Forumowicz
Auto: Mercedes
|
Wysłany: 07-06-2015, 23:01
|
|
|
Chińskie zamienniki zwykle są niedokładne co wiąze sie z róznymi szczelinami względem drzwi, maski. Ale warto spróbować dla potomnych ale ja to slabo widze |
_________________ Na życzenie sprawdze powloke lakierniczą kazdego auta. Dolnosląskie i Opolskie. Czujnik kupilem dla siebie bo szukam Outka. Nie jestem handlarzem |
|
|
|
 |
|
|