Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[CA1A 1.3] Poduszeczki
Autor Wiadomość
termonti
[Usunięty]

Wysłany: 06-12-2006, 13:28   [CA1A 1.3] Poduszeczki

Mam jeszcze male pytanko dotyczace poduszek pod silnik w CAO 1.3 12v.

Otoz moze ktos z was wie, jakie sa symbole katalogowe tych poduszek, lub gdzie ich szukac.

Otoz mam taki objaw. Silnik przy ruszaniu, przy zmianie biegow na zimo, wydaje dziwne pukniecie i oglnie na wolnych obrotach troszke drzy. Kilku mechanikow niezaleznie potwierdzilo moje przypuszczenie, ze poduszka pod kolektorem ssacym. Pomyslalem 200 PLN z kielni :( :( Ale przeciez traktorem nie bede jezdzil :mrgreen: :mrgreen:

Wiec udalem sie do sklepu, a tam pan mi zaroponowal 5 roznych rodzajow poduszki wg katalogu do tego modelu i silnika. :shock: :shock: :shock: Zbaranialem i powiedzialem ze wroce pozniej.

Dodam, ze kazda wygladala inaczej, i uprzedzajac pytanie nie byly to poduszki boczne z lapa, tylko wlasnie te tylne pod kolektor... Thx za pomoc
Ostatnio zmieniony przez karolgt 14-10-2007, 23:49, w całości zmieniany 1 raz  

TRAWOR76 
Mitsumaniak
DESTRUKTOR

Auto: Lancer VIII, Colt CZ30
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-12-2006, 23:47   

witaj ..więc mam takie używane poduszki ale auto przejechało tylko 45tyś i miało dzwona przednim rogiem i tyłem możliwe że poduszka ocalała wiec albo sprawdzę symbole albo mogę Ci niedrogo odsprzedać?jeśli stwierdzę że się nadaje/..najlepiej kontaktowac sie ze mną przez maila..dodam że to colt 1.3 96r pozdro

termonti
[Usunięty]

Wysłany: 08-12-2006, 20:06   

TRAWOR76 napisał/a:
colt 1.3 96r

Ale 1.3 CAO???

Bo jak tak, to ja bardzo chetnie. I na symbol, i na ew. kupno :D :D

Kokos 
Forumowicz

Auto: CAO 1993 1.3
Wysłany: 09-12-2006, 17:51   

witam a ja na linkę od sprzęgła!!! jezeli to CAO 1.3