|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
szkolenie z taktyki jazdy defensywnej |
Autor |
Wiadomość |
szkuba
Forumowicz
Auto: MSS 1.3 GL 2000r.-sprzedany
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-11-2011, 20:16 szkolenie z taktyki jazdy defensywnej
|
|
|
Poszukuję chętnych do wyjazdu 26 listopada do Warszawy na spotkanie/ szkolenie praktyczne z taktyki jazdy defensywnej czyli takiej która daje realne efekty w postaci redukcji ryzyka wystąpienia kolizji. Chciałbym być jeszcze w miarę wypoczęty na miejscu w związku z tym proponuje dojazd jednym autem (może byc moje) koszt szkolenia to przysłowiowe ciastko (i paliwo), reszta szczegółów pod tym linkiem : Pierwszy Dzień Otwarty Superjazdy – Warszawa . zainteresowanych proszę o kontakt na priv-a. |
_________________ Kuba |
|
|
|
 |
u157
Mitsumaniak

Auto: Galant E 33, EA5W
|
Wysłany: 09-11-2011, 22:44
|
|
|
Witam.
Ciekaw jestem czy propozycja jest jeszcze aktualna, może z 2 osoby by się zdecydowały na taki wyjazd.
Pozdrawiam
IreneuszP |
_________________ E33 1991
EA5W 1997
 |
|
|
|
 |
szkuba
Forumowicz
Auto: MSS 1.3 GL 2000r.-sprzedany
|
Wysłany: 09-11-2011, 23:07
|
|
|
Z mojej strony jak najbardziej aktualne. Osobiście szukałem podobnego szkolenia od paru miesięcy i mam nadzieję że będzie warto. Nie wiem czy już macie jakąś wiedzę na temat jazdy defensywnej? jeśli nie to warto poczytać parę artykułów na podanym wcześniej blogu. Oczywiście proszę o kontakt na priv w celu ustalenia szczegółów. |
_________________ Kuba |
|
|
|
 |
|
|