Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Spoiler do carismy naklejany...
Autor Wiadomość
Sebancisz
[Usunięty]

Wysłany: 06-12-2006, 23:17   Spoiler do carismy naklejany...

Wszystkie spoilery jakie znalazłem są montowane do masli na śruby , są na "nóżkach" i odstają od maski twożąc prześwit.
Czy macie namiary na spoiler (widziałem taki na passacie) który przylegał by ściśle to klapy, być może jest on do niej przyklejany, daje on delikatny efekt podniesienia tylnej maski.
W carismach po liftingu taki efekt uzyskano kształtując odpowiednio tylną klapę.

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-12-2006, 05:36   

taki?? :

Sebancisz
[Usunięty]

Wysłany: 07-12-2006, 14:59   

Taki!!! - Gdzie mogę go zdobyć???

Student 
Mitsumaniak

Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Wysłany: 08-12-2006, 07:19   

Nie no ten w HB to tragedia.

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 08-12-2006, 08:21   

Sebancisz napisał/a:
Taki!!! - Gdzie mogę go zdobyć???

w ASO

Sebancisz
[Usunięty]

Wysłany: 08-12-2006, 16:51   

No to super pewnie przekroczy wartość mojego samochodu.
Jeśli chodzi o HB to i tak lepiej wygląda ten spoiler od tego odstającego.

[ Dodano: 08-12-2006, 22:11 ]
Taki spoiler niestety wywołuje uśmieszki i chwilę zadumy nad początkiem lat 90 tych. Mi się kojaży z BMW - rekinem rocznik 1986 i dużym fiatem. (jedyny wyjątek to samochody wyczynowe gdzie musi spełniać pewne , określone zadanie) http://www.mitsubishi-gra...ckschuerze.jpeg
Taki "naklejany" podkreśla charakter samochodu ale zarazem zachowuje jego elegancję.

[ Dodano: 08-12-2006, 22:13 ]
Niedługo gwiazdka jakby ktoś chciał mi go podarować ...

wolgaster 
Mitsumaniak

Auto: Carisma
Wysłany: 18-03-2007, 20:49   

Tylko że ten spojler wywołujący uśmieszki jest dedykowany przez MITSU bezpośrednio do Cari HB i pasuje idealnie. A jak Cari a dokładnie ospojlerowanie dedykowane przez MITSU porównujesz do tego w BMW 86' lub fiata 125p to powodzenia życze.

[ Dodano: 18-03-2007, 20:57 ]
Taki spoiler niestety wywołuje uśmieszki i chwilę zadumy nad początkiem lat 90 tych. Mi się kojaży z BMW - rekinem rocznik 1986 i dużym fiatem. (jedyny wyjątek to samochody wyczynowe gdzie musi spełniać pewne , określone zadanie) http://www.mitsubishi-gra...ckschuerze.jpeg
Taki "naklejany" podkreśla charakter samochodu ale zarazem zachowuje jego elegancję.

Tylko że ten spojler wywołujący uśmieszki jest dedykowany przez MITSU bezpośrednio do Cari HB i pasuje idealnie. A jak Cari porównujesz do BMW 86' lub fiata 125p to powodzenia życze.

Sebancisz
[Usunięty]

Wysłany: 18-03-2007, 23:40   

wolgaster, jeśli ci się podoba to montój, jeśli ci się nie podoba to nie zakładaj. Ja wyrażam swoje zdanie ale nikomu go nie narzucam, MITSU faktycznie dedykuje taki spoiler do carismy, tak jak kiedyś moda dedykowała białe skarpetki do czarnego garnituru. Grunt to się dobrze czuć w tym co się chodzi, a w naszej sytuacji jeździ. Powodzenia.

kikan 
Forumowicz

Auto: carisma 99r 1.8 gdi exe
Wysłany: 21-03-2007, 10:35   

Sebancisz napisał/a:
No to super pewnie przekroczy wartość mojego samochodu.
Jeśli chodzi o HB to i tak lepiej wygląda ten spoiler od tego odstającego.

[ Dodano: 08-12-2006, 22:11 ]

[ Dodano: 08-12-2006, 22:13 ]
Niedługo gwiazdka jakby ktoś chciał mi go podarować ...

ja wlasnie mam taki spoiler i bardzo mi sie podoba,takze ludziom co ogladaja samochod(szczegolnie pasuje do niebieskiego koloru auta)

Sebancisz
[Usunięty]

Wysłany: 21-03-2007, 15:59   

I jest OK. Pozdrowienia.

Odpowiedz do tematu